Algemeen

Disney onthult castleden live-action 'Aladdin'!

Wie worden allemaal geregisseerd door Guy Ritchie?

door Jim Pedd om 13:03 in Algemeen
Walt Disney heeft tijdens de D23 Expo bekend gemaakt wie de hoofdrollen mogen spelen in de live-action Aladdin-film. De studio liet weten dat acteurs Mena Massoud en Naomi Scott de hoofdrollen spelen. Massoud is dus Aladdin en Scott is Jasmine. Ook bevestigde de filmstudio dat Will Smith Genie speelt.

Guy Ritchie mag voor zijn live-action sprookje gebruik maken van de oorspronkelijke animatiefilm en ook van de basis van het origineel: 1.001 Arabische Nachten. Het script werd verzorgd door John August en verder zal het net als het origineel uit 1992 een musical worden.

Een releasedatum van de live-action remake van Aladdin is er nog niet. De film voegt zich wel bij een lange rij met nog te verschijnen live-action sprookjes van Disney, waaronder The Lion King, Mulan en Dumbo.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Afbeeldingen helpen op zich wel bij een artikel als dit...

Goku32

Avatar

Ik ben niet tevreden met de keuze van genie. We zullen zien hoe het gaat worden

ridjieddo

Avatar

Guy Ritchie als regisseur vind ik maar een wilde gok. Hij heeft een bepaalde stijl die m.i. totaal niet past bij een Disney-film, laat staan Aladdin.

jimb

Avatar

"Aladin wordt een hedendaagse verfilming over een straat schoffie in een buitenwijk van London met zicht op het royal palace. Brad Pitt als Jafar" :D

Banned

Avatar

Moet zeggen dat de twee hoofdrol spelers qua uiterlijk al goed gecast zijn maar Will Smith als Geest ? Hmmm

Leeroyping

Avatar

Ik snap niet dat Disney voor Guy Ritchie kiest als regisseur. Niks wijst erop dat hij hier een succes van kan maken. Na toch naar mijn mening 2 uitstekende remakes ; Jungle Book en Beauty & The Beast van Jon Favreau & Bill Condon, lijkt dit toch fout te gaan aflopen. Maar goed, we wachten t af...

horizon

Avatar

Oh nee,,, het is al begonnen: Naomi Scott is volgens een groep mensen niet Arabisch en dus geen goede keuze voor de rol.

esteban

Avatar

Ook hier zware twijfels over zowel Guy Ritchie als Will Smith. 'k Heb een beeld in mijn hoofd van wat dit eventueel zou kunnen worden en ... I don't like the idea.

GreenHornet

Avatar

Prince of Persia was ook aanfluting alleen maar blanke acteurs

nieuwslaatste nieuws

meest populair