Algemeen

Spider-Man film 'Sinister Six' kan nog altijd komen

Hij leek gecancelled, maar alles blijkt mogelijk.

door Jim Pedd om 08:36 in Algemeen
Sony wilde ooit dolgraag een Sinister Six-film maken. Zo graag, dat deze volledig opgezet werd in The Amazing Spider-Man 2. Maar die film deed het niet goed genoeg en dus werden de plannen geschrapt. Volgens Drew Goddard is er echter nog altijd hoop.

"Het was heel leuk om [Sinister Six] te ontwikkelen. Ik zou het niet gedaan hebben, als ik niet van mening was dat er een kans lag om iets heel nieuws te maken," aldus Goddard tegenover The Hollywood Reporter. "Voor mij was het heel erg een veel commerciëlere versie van The Cabin in the Woods."

Dat ligt vooral in de mentaliteit in de kern van het verhaal. "De punkrockmentaliteit die leidde tot Cabin ligt heel erg in de kern van Sinister Six. Dat is zo leuk. Maar wie weet. Wie weet komt het er wel. Ik heb heel wat wispelturige studio's meegemaakt. Tussen MGM en Sony en Fox. Op een zeker moment realiseer je je dat het erbij hoort en probeer je vooral te zorgen dat je mee blijft doen."

De kans op een Sinister Six lijkt klein, gezien het feit dat Spider-Man momenteel weer terug bij Marvel is. Maar het zou altijd kunnen.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

De Sinister Six onder leiding van Kingpin was een van de hoogtepunten uit de animatiereeks, die voor mij nog altijd bij de beste superheldenreeksen tout court behoort. Sony durft wel eens deze nostalgische gevoelens doorprikken, dus liever niet. Een Marvel versie mag wel, op voorwaarde dat ze de juiste schurken hebben. Maar die gaan meer naar het kosmische denk ik, met hopelijk Adam Warlock en Nova als hoofdpersonages in hun eigen film (mijn voorkeur).

Ang3l

Avatar

Het schijnt dat je Spiderman films kan maken zondwer spiderman, dus dat zou voor de Sinister Six ook kunnen dan................

Mas7

Avatar

Volgens mij gaan ze in het MCU de Sinister Six brengen.

Ik heb Homecoming nog niet gezien, maar daar zaten Vulture & Shocker in. Doordat ik de film niet heb gezien, weet ik niet de afloop van Shocker. Wel heb ik de after credit scene gezien met Vulture in de gevangenis.

In Far From Home komen Mysterio en, van wat ik op andere filmsites zag, Scorpion in voor.

Dit zal het ideale scenario kunnen zijn:

Homecoming: Vulture & Shocker
Far From Home: Mysterio & Scorpion
Derde Deel: 2 nieuwe villains

Dan kom je op 6, naast de trilogy maken ze een Sinister Six film waar ze allemaal tegen Spidey vechten.

Gezien Marvel binnen MCU alles goed uitzet qua planning en richting van films, lijkt mij dit de ideale richting!

Master Of Films

Avatar

Rutherford "De Sinister Six onder leiding van Kingpin was een van de hoogtepunten uit de animatiereeks, die voor mij nog altijd bij de beste superheldenreeksen tout court behoort."

Hoe Marvel's Spider-man de Sinister Six bij elkaar bracht was ook goed gedaan.

Xenolicker

Avatar

^ Rutherford, Sony (en Fox) is toch ook Marvel?

Rutherford

Avatar

^ ik bedoel met Marvel het MCU. Sorry voor de verwarring.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Mas7 geen conclusies trekken als je Spiderman homecoming niet heb gekeken , Btw Vulture en Chameleon zitten ook in de casting in Spiderman Far from home (Spoiler alert)

Frietgezicht

Avatar

@ Rutherford, de films negeren de Netflix-series maar zou best leuk zijn als ze Kingpin uit de Daredevil serie gebruiken (en zo voor het eerst een link leggen met de serie) om de Sinister Six te vormen.

Of dat hele Sinister Six kan werken geen idee maar sowieso moeten het ook op zichzelf goede badguys zijn die samen gebracht worden en niet dat ze allemaal maar erbij lopen.
Dat was ook het geval bij Shocker uit Homecoming, totaal niet memorabel en een badguy om Spidey even te laten knokken. Als ze zo alle 6 gaan gebruiken hoeft het van mij niet.

Kan mij trouwens uit de comics herinneren dat het Dock Ock was die ze samenbracht hoewel het meerdere keren gebeurde en niet altijd in dezelfde samenstelling.
Mijn voorkeur:

- Scorpion
- Hobgoblin
- Mysterio
- Vulture
- Dock Ock
- Sandman of Rhino
(Eventueel samengebracht door Kingpin)
Zo heb je een mix van kracht en intelligentie. En wil wel een nieuwe Rhino of Sandman zien.

Zo heb je

Ereptile

Avatar

Master of Films "Hoe Marvel's Spider-man de Sinister Six bij elkaar bracht was ook goed gedaan. "


Ik vind die line up van de game ook goed. Hoe ze Doc Ock hebben neergezet vind ik echt geweldig! Zo hoop ik hem ook ooit in het MCU te zien.

In het MCU zou ik ook graag sowieso The Scorpion, Shocker, Rhino en Mysterio willen zien bij de Sinister Six. Vulture niet per se, omdat hij weet dat Peter Parker een goed persoon is.

The Lizard hoop ik ook nog te zien, maar wel op de JUISTE manier gedaan. Met een snuit en labcoat!

Rutherford

Avatar

The Lizard, Dock Ock, Mysterio, Shocker, Hobgoblin, Vulture. Misschien Sandman mits goeie uitwerking. Ik zou me eens moeten verdiepen maar ik vermoed dat The Lizard wel geen lid geweest is van The Sinister Six in de animatiereeks. Verbeter mij gerust indien nodig.

xaid

Avatar

Vulture-scorpion-dr octopus- mysterio- Chameleon zou wel leuk zijn

Rutherford

Avatar

Chameleon! Hoe kon ik die nu vergeten. Jup, zou inderdaad ook wel de moeite zijn.

Frietgezicht

Avatar

Lizard was zeker wel lid ja, net als bijv Kraven. In de comics dan.

NieuwsFilm

meest populair