Spider-Man film 'Sinister Six' kan nog altijd komen

Hij leek gecancelled, maar alles blijkt mogelijk.

Sony wilde ooit dolgraag een Sinister Six-film maken. Zo graag, dat deze volledig opgezet werd in The Amazing Spider-Man 2. Maar die film deed het niet goed genoeg en dus werden de plannen geschrapt. Volgens Drew Goddard is er echter nog altijd hoop.

"Het was heel leuk om [Sinister Six] te ontwikkelen. Ik zou het niet gedaan hebben, als ik niet van mening was dat er een kans lag om iets heel nieuws te maken," aldus Goddard tegenover The Hollywood Reporter. "Voor mij was het heel erg een veel commerciëlere versie van The Cabin in the Woods."

Dat ligt vooral in de mentaliteit in de kern van het verhaal. "De punkrockmentaliteit die leidde tot Cabin ligt heel erg in de kern van Sinister Six. Dat is zo leuk. Maar wie weet. Wie weet komt het er wel. Ik heb heel wat wispelturige studio's meegemaakt. Tussen MGM en Sony en Fox. Op een zeker moment realiseer je je dat het erbij hoort en probeer je vooral te zorgen dat je mee blijft doen."

De kans op een Sinister Six lijkt klein, gezien het feit dat Spider-Man momenteel weer terug bij Marvel is. Maar het zou altijd kunnen.



NieuwsFilm

meest populair