Bedenker Thanos had Arnold Schwarzenegger of Idris Elba willen zien

Geen Josh Brolin!

Thanos werd in Avengers: Infinity War op indrukwekkende wijze gespeeld door Josh Brolin. Een acteur die nooit opgekomen was bij de bedenker van het personage, Jim Starlin. Hij blijkt heel andere acteurs in gedachten te hebben gehad voor Thanos.

Tijdens een interview met de Chuck Load of Comics, een YouTube-kanaal, vertelde Starlin dat hij zich altijd voorgesteld had dat Thanos niet met motion capture zou worden gemaakt, maar geanimeerd zou worden. Daarom dacht hij dat een acteur met diepe stem Thanos enkel zou inspreken.

"Dat is hoe ze het op dat moment deden, en de nieuwe technologie kwam pas net op toen ze hem introduceerden in The Avengers. Ik dacht dat iemand als Arnold Schwarzenegger, Idris Elba of iemand anders met een diepe stem hem zou inspreken. Dat is het enige waarover ik had nagedacht, " aldus Starlin.

Nu hij Brolin heeft gezien, kan hij zich "niemand anders als dat personage" voorstellen. Starlin zegt ook dat de stem van Thanos die hij hoort als hij de comics leest nu veranderd is. "Het klinkt veel minder hard als ik in het verleden had verwacht."



NieuwsFilm

meest populair