Video

Sexy Amber Heard uit de kleren in trailer 'London Fields'!

Eindelijk te zien.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Het duurde flink wat jaren voor we de eerste trailer mochten zien van London Fields, maar nadat er in september een regeling werd getroffen na een slepend conflict tussen de producenten en actrice Amber Heard en regisseur Mathew Cullen kun je hieronder dan de eerste beelden bekijken - even los van die "bizarre" clip die in 2015 verscheen.


De mysterieuze noir-thriller London Fields, gebaseerd op het boek uit 1989 van Martin Amis, speelt zich in de nabije toekomst af. Femme fatale Nicola Six (Heard) heeft een duister visioen dat ze binnenkort zal worden vermoord. Drie verschillende mannen zijn haar verdachten. Deze mannen worden gespeeld door Billy Bob Thornton, Theo James en Jim Sturgess.

Bovenstaande beelden tonen aan dat Heard, binnenkort te zien in Aquaman, het middelpunt van de film is. Er zijn ook rollen voor Johnny Depp, Cara Delevingne en Jaimie Alexander.

Eind deze maand verschijnt London Fields in de States. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tycho Nestoris

Avatar

Ik heb totaal geen interesse in deze film. Maar wel geinig om Billy Bob Thornton weer eens voorbij te zien komen. Je hoort praktisch niks van die acteur. Ik zag hem voor het laatst in Fargo volgens mij.

Mr.Spooky

Avatar

Amber Heard blijft een verschrikkelijke mooie vrouw. Ik was meteen verkocht toen ik haar zag bij Never Back Down. Jammer dat acteren alleen niet haar allersterkste kant is (redelijk oké).

Sunspot

Avatar

Mooie vrouw

NieuwsFilm

meest populair