Celebrity

Chris Pratt en Anna Faris zetten definitief punt achter scheiding

Een rechter hoeft het enkel nog te ondertekenen!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 07:26 in Celebrity
Goed nieuws of slecht nieuws, hoe het ook zij: Chris Pratt en Anna Faris kunnen opgelucht ademhalen nu ze binnenkort niet meer getrouwd zullen zijn. Het tweetal is al officieel sinds 13 juli 2017 uit elkaar, maar het afhandelen van de wettelijke documenten duurde wat langer. Deze week is bekendgemaakt dat beide acteurs hun handtekening hebben gezet en dat een rechter de beslissing nu enkel hoeft goed te keuren.

Het is één van de gladst lopende scheidingen ooit in Hollywood. Pratt (39 jaar) en Faris (41 jaar) zijn namelijk onder huwelijkse voorwaarden getrouwd en lopen met hun eigen spullen weg. Dit zou al een tijd geleden geregeld zijn. Naasten van de acteurs melden dan ook dat de splitsing erg vriendelijk verloopt. Samen hebben ze een 6-jarig zoontje genaamd Jack. De ouders zullen gezamenlijke voogdij krijgen.

Waarom ze in eerste instantie zijn gescheiden is niet echt bekend. Pratt's ingediende documenten beschreven "onoverbrugbare redenen" als oorzaak. Het oud-acteurskoppel was sinds 2007 samen, toen ze aan Take Me Home Tonight werkten. Twee jaar later trouwden ze. Inmiddels zijn ze allebei gelukkig en hebben ze nieuwe liefdes. Faris is samen met cinematograaf Michael Barrett en Pratt met de dochter van Arnold Schwarzenegger, Katherine.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

"Een punt achter scheiding". Toen ik dat las dacht ik, dit kan twee kanten opgaan:
1. Als je een punt achter je huwelijk zet dan ga je scheiden. Zet je een punt achter scheiden zet, blijf je toch getrouwd.
2. De scheidingsprocedure is afgerond.

Xenolicker

Avatar

^ Ja, het kan allebei hè, er had ook kunnen staan: 'Chris Pratt en Anna Faris zetten definitief punt achter huwelijk'!

nieuwslaatste nieuws

meest populair