Humor

'Solo: A Star Wars Story' met gezicht Harrison Ford!

Grappig!

door Bram de Groot om 19:37 in Humor
Het was voor vele fans wel even schrikken toen een solofilm rond een jonge Han Solo werd aangekondigd, met een andere acteur in de hoofdrol. De 'Star Wars Story' is ondertussen verschenen en deze mag alles behalve een succes genoemd worden, ondanks dat er zo heel aardige momenten zijn. Een kundige videobewerker heeft nu een video gemaakt waarin de originele Han Solo te zien is.

Op het YouTube-kanaal Derpfakes verscheen onderstaande video met scènes uit Solo: A Star Wars Story, waarin het gezicht van Alden Ehrenreich is vervangen door het jonge gezicht van Harrison Ford, uiteraard de acteur die het personage liet debuteren op het witte doek. Het resultaat is de vermakelijke en toch best knappe video 'Solo: a Derpfakes Story'. Check deze hieronder!


De beelden focussen zich vooral op de ontmoeting met de jonge Lando Calrissian (Donald Glover). Het geheel kwam tot stand met de techniek 'deep learning' waarbij een AI (artificiële intelligentie) een reeks afbeeldingen krijgt van een bepaald persoon en daarmee een bibliotheek aanmaakt met verschillende expressies en houdingen. Daarna worden deze beelden over het andere gezicht geplaatst. Knap en gaaf!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

En dit is nieuws, want....??

GreenHornet

Avatar

Dit hadden ze veel eerder moeten doen

GreenHornet

Avatar

Ford had de film kunnen inspreken.

Goov25

Avatar

@Dukat categorie Humor is minder nieuwswaardig,maar leuk om te lezen!

Rich Art

Avatar

Cool gedaan!

nieuwslaatste nieuws

meest populair