Video

Bikkelharde Nicole Kidman in brute trailer 'Destroyer'!

Dit kan nog best gaaf worden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:29 in Video
Annapurna Pictures heeft de eerste trailer onthuld voor de film Destroyer met Oscarwinnares Nicole Kidman (The Hours, Lion). De nog relatief onbekende titel ging onlangs in première tijdens het Toronto Film Festival en werd daar met open armen ontvangen. De grauwe en harde misdaadthriller wordt onder meer het beste werk van de nagenoeg onherkenbare Kidman genoemd.

In Destroyer zien we Kidmans LAPD-detective Erin Bell. Op jongere leeftijd gaat ze undercover in een bende in de woestijn van Californië, met tragische resultaten als gevolg. Wanneer de leider van deze bende opnieuw opduikt moet ze haar weg terug zien te vinden via voormalige leden. Ze beseft echter niet dat deze actie haar hele leven voor altijd zal veranderen.


Ook de regie van Karyn Kusama (Jennifer's Body, Æon Flux) wordt bejubeld. Destroyer staat gepland om met kerst (hè, gezellig) in de States te verschijnen en op 31 januari debuteert de film op de Nederlandse schermen. Het bijhorende affiche:5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Goede special effects. Nicole Kidman lijkt bijna weer menselijk.

rubikon

Avatar

Ziet er goed uit.

ridjieddo

Avatar

Haast onherkenbaar, ben zeer benieuwd!

Mav Damian

Avatar

Daaaaaaaamn Nicoooole!

Sunspot

Avatar

Oke, ze laat haar echte gezicth eindelijk zien, want zag haar als vet plastic afgelopen jaren.

Herkende haar ook niet eens echt eigenlijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair