Algemeen

Hoofdrolspelers op setfoto 'The Lion King'

We zien Donald Glover samen met twee andere hoofdrolspelers.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 09:12 in Algemeen
Het was de laatste tijd relatief rustig rond The Lion King van regisseur Jon Favreau. De live-action sprookjesfilm werd in 2016 aangekondigd en momenteel wordt er gewerkt aan de stemopnames. Op een vandaag vrijgegeven beeld van achter de schermen zien we drie acteurs, aangevuld met Favreau.

Van links naar rechts staan op dit beeld Seth Rogen (Pumbaa), Donald Glover (Simba), regisseur Favreau en Billy Eichner (Timon). Vermoedelijk is dit het eerste van vele nog te volgen beelden van de live-action film, al zal het even duren eer we een beeld van de dieren te zien krijgen.

The Lion King heeft een sterrencast, die naast Glover, Rogen en Eichner nog bestaat uit Chiwetel Ejifor (Scar), Alfre Woodard (Sarabi) en - terugkerend nadat hij de stem ook in het origineel insprak - James Earl Jones (Mufasa). De film vertelt hetzelfde verhaal als de originele animatiefilm, namelijk van de leeuw Simba die zijn kwaadaardige oom moet verslaan nadat die zijn vader, de koning, vermoord heeft.

Vanaf 19 juli 2019 in de bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Lekker boeien. Men weet toch hoe de cast eruit ziet.
Ik besef dat er al een echte live action Lion King heeft bestaan. Met letterlijk nadruk op live, aangezien je ook live aanwezig moet zijn.

Scheerzeep

Avatar

@MoF

Pas gezien! Enorm goede musical!

SunChaser

Avatar

Waarom is rowan atkinson niet terug

GreenHornet

Avatar

een erg witte cast dan was de Musical en Black Panther wel anders.

SunChaser

Avatar

Volgens mij was de tekenfilm nog witter

chefry1983

Avatar

De musical is echt gaaf. Ben een paar weken geleden nog geweest. Ik had graag de originele Stemmencast terug gezien. Rowan als Zazu en Irons als Scar

nieuwslaatste nieuws

meest populair