Algemeen

'Avengers 4': Enorm groot wapen en nieuw personage onthuld?

En Nebula en een cover van een aanstaand boek van Infinity War.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Hieronder weer wat updates over Avengers 4. Zo plaatste Karen Gillan een nieuwe foto van haar personage, is er een setfoto verschenen met daarop een enorm kanon en lijkt een bepaald personage zich mogelijk te gaan ontpoppen tot een nieuwe held. Let dus op... spoilers!

Nebula

Het is nog onduidelijk of onderstaande foto van Nebula iets te maken heeft met Avengers 4, of dat het gewoon een foto uit Guardians of the Galaxy of Infinity War is. Oordeel zelf!

Dit bericht bekijken op Instagram

👽🤖

Een bericht gedeeld door Karen Gillan (@karengillanofficial) opFear Itself

Onderstaand gevaarte dook al op in Infinity War en was ook op de recente mysterieuze foto van regisseurs Anthony en Joe Russo te zien. Hieronder dus een nieuwe indruk op het gevaarte. Het is mogelijk een wapen, een 'protonkanon', voor Iron Man (Robert Downey Jr.).R.E.S.C.U.E.

Onderstaande gelekte afbeelding van speelgoed-poppetje zou er volgens de experts op wijzen dat Gwyneth Paltrows Pepper Potts mogelijk uitgroeit tot R.E.S.C.U.E. (rechtsonder). Wie weet!


The Art of Avengers: Infinity War

Als laatste hebben we de cover van het vertraagde boek 'The Art of Avengers: Infinity War', binnenkort in de (online) boekhandel.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Captain Marvel erbij, Rescue erbij, Stature erbij (dochter van Ant-Man), Photon erbij, meer vrouwelijke helden dus.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Zou wel vet zijn pepper die uiteindelijk Rescue wordt , ziet er uit als dat Gun/Cannon van Ironman van de game Marvel Vs Capcom.

nieuwslaatste nieuws

meest populair