'Avengers 4': Enorm groot wapen en nieuw personage onthuld?

En Nebula en een cover van een aanstaand boek van Infinity War.

Hieronder weer wat updates over Avengers 4. Zo plaatste Karen Gillan een nieuwe foto van haar personage, is er een setfoto verschenen met daarop een enorm kanon en lijkt een bepaald personage zich mogelijk te gaan ontpoppen tot een nieuwe held. Let dus op... spoilers!

Nebula


Het is nog onduidelijk of onderstaande foto van Nebula iets te maken heeft met Avengers 4, of dat het gewoon een foto uit Guardians of the Galaxy of Infinity War is. Oordeel zelf!

Dit bericht bekijken op Instagram

👽🤖

Een bericht gedeeld door Karen Gillan (@karengillanofficial) op



Fear Itself

Onderstaand gevaarte dook al op in Infinity War en was ook op de recente mysterieuze foto van regisseurs Anthony en Joe Russo te zien. Hieronder dus een nieuwe indruk op het gevaarte. Het is mogelijk een wapen, een 'protonkanon', voor Iron Man (Robert Downey Jr.).



R.E.S.C.U.E.

Onderstaande gelekte afbeelding van speelgoed-poppetje zou er volgens de experts op wijzen dat Gwyneth Paltrows Pepper Potts mogelijk uitgroeit tot R.E.S.C.U.E. (rechtsonder). Wie weet!

Bekijk de afbeelding
The Art of Avengers: Infinity War

Als laatste hebben we de cover van het vertraagde boek 'The Art of Avengers: Infinity War', binnenkort in de (online) boekhandel.



NieuwsFilm

meest populair