Video

Marvel teaset 'Avengers 4' in geinige video

Het is lang wachten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Video
Niemand vindt het leuk om een jaar te moeten wachten op Avengers 4. Ook Vision (Paul Bettany) vindt dat maar vervelend. Dat is wat Marvel Studios ons laat zien in een eerste teaser voor de film van regisseurs Anthony en Joe Russo.

In een korte teaser die gebruik maakt van een verwijderde scène uit Captain America: Civil War, is duidelijk dat hij ook wacht... De video werd geplaatst op de Facebook-account van Marvel UK, met Waiting for Avengers 4 like... als onderschrift. Bekijk de video van de android hieronder.


Met bovenstaande video laat Marvel hopelijk weten dat het niet lang meer duurt voordat er een tip van de sluier opgelicht wordt. De release van Avengers 4 ligt nog een half jaar van ons vandaan. Marvel heeft echter nog geen officieel nieuws of promotiemateriaal vrijgegeven. Zo hebben we zelfs de titel nog niet te horen gekregen.

Avengers 4 vormt in elk geval het einde van een tijdperk, want de eerste Avengers - waaronder Iron Man (Robert Downey Jr.) en Captain America (Chris Evans) - nemen hierin afscheid van ons. Dat doen ze met een knaller, want in Avengers 4 moeten ze schurk Thanos (Josh Brolin) verslaan en diens moord op het halve universum terugdraaien.

Vanaf 2 mei 2019 in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Leuk is dat gesuggereer, "de eerste Avengers nemen hierin afscheid van ons".
Dat weten we helemaal niet, Chris Evans moest schijnbaar al bijtekenen voor Avengers 4, wie weet hebben ze straks allemaal bijgetekend voor nieuwe films.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Een jaar nee FT een half jaar hooguit 7 maanden

nieuwslaatste nieuws

meest populair