Algemeen

Regisseur Danny Leiner overleden

De 57-jarige regisseur verloor zijn lange gevecht tegen kanker.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 10:54 in Algemeen
Regisseur Danny Leiner, voornamelijk bekend van komedies uit het begin van de 21ste eeuw, zoals o.a. Dude, Where's My Car en Harold & Kumar Go to White Castle, is op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Leiner overleed afgelopen donderdag na een lang ziekbed in zijn huis in Los Angeles. Dit liet zijn broer, Ken, weten aan The Hollywood Reporter.

Na lange tijd komedies te hebben gemaakt, begon Leiner zich meer te focussen op het maken van series. Zo regisseerde hij bijvoorbeeld afleveringen voor populaire series als The Sopranos, Arrested Development, The Office en Gilmore Girls. Zijn meest recente werk is de televisiecomedy Backwash.

Producer Ross Putman, tevens een goede vriend van Leiner, zei: ''Mijn vriend en collega Danny Leiner is overleden na een langdurig ziekbed. Danny was een van de producers met wie ik aan mijn eerste film werkte. Hij wilde niet alleen graag het werk met ons nieuwkomers delen, maar leerde ons ook heel veel over het werk. Danny was scherp, slim en cynisch. Hij had een grote liefde voor cultuur en komedie. Het is nog niet echt tot me doorgedrongen, maar de wereld heeft een goed mens verloren''.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Kanker is een smerige ziekte. RIP †

Blockbuster

Avatar

Geniaal, Dude Where's My Car?

And then? scène op het irritante af. :D

We will give you erotic pleasure... :D

Ereptile

Avatar

R.I.P :( Inderdaad een smerige ziekte!

Rutherford

Avatar

Kanker. De meest beruchte seriemoordenaar. Eens hij je te pakken heeft, verandert je leven compleet - zelfs na genezing. Maar ook van alle mensen dicht rondom de zieke.
Vorig jaar mijn moeder verloren aan deze smeerlap, was pas 51. Maar rijk, arm, dik, dun, oud, jong, knap, lelijk, man, vrouw, kind, iedereen komt aan bod. Ik moet toegeven, dergelijke wonden helen niet. Mijn oudste zoontje is geboren op haar verjaardag, paar weken later is ze jammer genoeg overleden, op moederdag dan nog. Het leven is soms niet eerlijk. Praten helpt, zoals nu. Lucht op.

nieuwslaatste nieuws

meest populair