Humor

Overdosis The Force doodde Luke Skywalker in 'Star Wars: The Last Jedi'

Aldus de altijd cynische Mark Hamill.

door Bram de Groot om 22:30 in Humor
In Star Wars: The Force Awakens ging Han Solo (Harrison Ford), in Star Wars: The Last Jedi vertrok Luke Skywalker (Mark Hamill) en de kans is groot dat in Star Wars: Episode IX afscheid wordt genomen van Leia (wijlen Carrie Fisher). Niet iedereen is gelukkig met de keuze om de oude helden dood te laten gaan in de vervolgfilms van de Star Wars Saga. Toch gebeurt het. Ook Hamill lijkt niet altijd even blij met deze ontwikkelingen, maar lijkt zich er met wat cynisme bij neer te leggen.

In een nieuwe post op Insta plaatste Hamill een beeld uit een Star Wars comic en schreef hij het volgende: "DE FORCE DOODDE LUKE. Je moet de ironie van zijn lot erkennen. Bijna als een verslaafde stapte hij van zijn gewoonte af, bleef decennialang sober, maar slechts na het weer één keer opnieuw te hebben gebruikt is er een tragische overdosis. #SadSkywalker #ForceFatality #JediJunkie"


Ondertussen is al wel officieel onthuld dat Hamill ook betrokken is bij de opnames voor Star Wars IX. Dit afsluitende deel in de sagareeks moet eind 2019 in de bioscoop verschijnen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Bijzondere theorie. Ik wist niet dat men daaraan kon doodgaan

esteban

Avatar

Wat is de vertaling van die tweet weer ongelooflijk slecht, FT. Stop daar toch gewoon mee.

Frietgezicht

Avatar

Emotioneel had het totaal geen impact op mij terwijl ik toch met dit karakter ben opgegroeid. Was meer ‘huh dan is die zeker ook dood’ momentje.
Geschokt was ik al helemaal niet.

Harrie69

Avatar

Nee hoor. Star Wars is awesome.

23VDV23

Avatar

Ik vond het een prachtig moment met die twee zonnen, na een laatste daad die in mijn ogen 'zo Luke Skywalker als maar kan' was. Ach, er zijn altijd films geweest die controverse hebben opgeroepen. Dat gaat na een tijdje wel weer liggen. Zelfs bij Batman v Superman zie je inmiddels de waardering gestaag groeien.

Civilian Supreme

Avatar

Zo duf! Op zich was het best cool toen bleek dat hij daar niet echt was maar had hem dan in een soort van coma toestand geplaatst om zodoende in het 3e deel alsnog een mooi 2e (echt) gevecht te hebben waarbij hij dan misschien omkomt maar dit sloeg nergens op. Als hij wist dat dit waarschijnlijk zijn dood zou worden had hij net zo goed echt het gevecht aan kunnen gaan, dan had hij meer kans op overleven. Niet dat dat de film had gered want die was evengoed te slecht voor woorden.

BlackPowerWolf

Avatar

Gaaf! Hoe kom je aan die lijpe shit?!

nieuwslaatste nieuws

meest populair