Veelbelovende trailer 'Mary Poppins Returns'

Veelbelovende trailer 'Mary Poppins Returns'

Dat wordt nog wat!

Walt Disney Pictures hoopt er vurig op dat Mary Poppins Returns een groot succes wordt. De film is een vervolg op Mary Poppins, dat vijf decennia geleden de bioscopen ingeslingerd werd. De vervolgfilm van Rob Marshall speelt zich in het Londen van de jaren dertig af.

Jane Banks (Emily Mortimer) en Michael Banks (Ben Whishaw) zijn nu volwassen. Michael woont nog altijd in het huis op Cherry Tree Lane en heeft drie kinderen en een huishoudster. Nadat hij een persoonlijk verlies moet verwerken, keert Mary Poppins (Emily Blunt) terug om te helpen. Dat leidt tot een behoorlijk magisch avontuur, want daar ligt veel nadruk op in de nieuwe preview.

De trailer laat verder zien dat de film wat stijl betreft op het origineel gaat lijken. Regisseur Marshall heeft duidelijk zijn best gedaan daar dicht bij te blijven. De nieuwe trailer suggereert dan ook niet dat het geheel hipper is gemaakt, maar laat zien dat het vooral voordeel haalt uit modernere visuele effecten. Kortom: het wordt een heerlijk avontuur dat vanaf 19 december te zien is.



NieuwsFilm

meest populair