Enorme spoiler 'Avengers 4' uitgelekt: introductie nieuwe heldin bevestigd!!

Een bekend personage gaat eindelijk zelf een superheldenpakje aantrekken!

Dankzij een uitgelekte selfie die door een van de castleden is gemaakt vanaf de set van Marvels Avengers 4 wordt een gerucht over de toekomst van één personage nu officieel bevestigd. Benieuwd welke nieuwe superheldin te zien zal zijn in Avengers 4? Lees dan snel verder! Let op: dit artikel bevat dus spoilers!

Bekijk de afbeelding
Al een tijdlang gaan er geruchten rond dat Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) - het liefje van Tony Stark (Robert Downey Jr.) - in Avengers 4 net als in de comics haar debuut zal maken als superheldin Rescue. Nu kunnen we dat gerucht min of meer officieel bevestigen, dankzij een uitgelekte foto die vermoedelijk door Paltrow zelf is genomen op de set van Avengers 4. Op de foto draagt Paltrow namelijk een kostuum!

Toekomst als superheldin
Anders dan in de comics, is het mechanische pak van Rescue blauw en zilver gekleurd. Dat Potts in het volgend jaar te verschijnen Avengers 4 inderdaad een echte heldin wordt, was stiekem al bekend. Eerder verscheen er namelijk een foto van Paltrow in een motion-capture-pak, die de geruchten over haar superheldentoekomst heeft aangewakkerd. Hoe de foto precies is verkregen en online is verschenen, is niet bekend.

Bekijk de afbeelding
Extra: hint titel Avengers 4 in Age of Ultron?
Wanneer Scarlet Witch in Avengers: Age of Ultron (2015) in het hoofd van Vision kijkt om te controleren of hij te vertrouwen is, zegt ze de volgende woorden: "I looked into your head and saw annihilation". Misschien niet heel sterk, maar 'Annihilation' is ook een grote verhaallijn in de comics. Dus de titel 'Avengers: Annihilation' lijkt aannemelijk.

Avengers 4 is vanaf 2 mei 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien. Dus inclusief Rescue!

NieuwsFilm

meest populair