Algemeen

'Nightwing' komt er gewoon!

De DC-film leek er niet meer te komen.

door Jim Pedd om 09:14 in Algemeen
Fans van Nightwing kunnen opgelucht ademhalen. Volgens regisseur Chris McKay is de live-action film rond Batmans eerste Robin nog niet dood. Eerder leek het erop dat Warner Bros. de film voorlopig in de koelkast geplaatst had, maar McKay laat nu op Twitter weten dat het wachten lang duurt, maar de boel er toch gewoon gaat komen.

Het bericht van McKay lijkt eerdere verhalen te bevestigen. Eerst hoorden we namelijk dat Warner minder prioriteit legde bij de DC-film, en dat de aandacht voorlopig lag bij producties als Wonder Woman 1984, Joker en Birds of Prey. Maar dat er geen prioriteit op ligt, wil niet zeggen dat de film er dan helemaal niet komt. Daar lijkt McKay nu ook naar te hinten.

Warner Bros. is maar druk met zijn plannen rond het DC-universum. Onlangs werd besloten om voorlopig helemaal niets meer met Superman (Henry Cavill) te doen en de focus te verleggen op Supergirl. Daarnaast zijn eerder aangekondigde films alsd Cyborg en Green Lantern voorlopig op een laag pitje gezet.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Waiting in the wings...

Sparrow_LW

Avatar

Misschien belanden we onderhand aan bij een superhelden overdosis? Zomaar een idee... ik wil captain Marvel en Avengers 4 zeker zien om het verhaal af te ronden , maar alle andere films kunnen me steeds minder boeien.... dit is er een van.... ben, behoudens Batman, nooit een DC fan geweest

Master Of Films

Avatar

Sparrow_LW "Misschien belanden we onderhand aan bij een superhelden overdosis?"
Bekijk het eens op jaarbasis. Hoeveel superheldenfilms komen per jaar uit, ten opzichte van alle films die uitkomen. Denk je werkelijk dat er elke week een superhelden film uitkomt(!)

Door "overexposure" door o.a. internet lijkt het erop dat er teveel superhelden films zijn, maar de werkelijkheid ligt toch echt anders dan je denkt. Kijk dus naar de werkelijke feiten. Bijvoorbeeld kijk eens op de pagina https://www.filmtotaal.nl/recensie en kijk hoeveel superhelden films de afgelopen 10 maanden gerecenseerd zijn. Op pagina 16 begint het filmjaar 2018 met The Leisure Seeker.


Sparrow_LW "Zomaar een idee... ik wil captain Marvel en Avengers 4 zeker zien om het verhaal af te ronden , maar alle andere films kunnen me steeds minder boeien.... dit is er een van.... ben, behoudens Batman, nooit een DC fan geweest"
Ik heb ook zomaar een idee en dat is niet denigrerend bedoeld. Maar je bent niet verplicht om films te zien. Dat is een vrije keuze. Geen behoefte aan Batman of andere DC meuk. Laat gewoon liggen.
Er komen (blijkbaar) genoeg andere films uit, en dat hoef niet altijd maar Amerikaanse blockbusters zijn. Bioscoop, Netflix, Amazon, iTunes...de keuze is reuze. Maar dat ligt totaal aan jezelf.

Sparrow_LW

Avatar

Ik bedoelde er niets beledigends mee Master of Films... Natuurlijk verplicht niemand mij deze films te kijken, maar ik mag wel mijn gedachten delen, toch? Eens met je opmerkingen over "overexposure". Alleen op deze site al lijkt het wel eens of het alleen maar over Marvel gaat.... misschien zit mn irritatie alleen daar... lees zo weinig over de kleinere films, die soms zo goed kunnen zijn

ridjieddo

Avatar

Eens met bovenstaande reacties. We worden niet superheldenfilms-moe, maar domme inhoudsloze slecht vertaalde clickbait-artikelen-moe. OT: zou een goeie zet zijn van DC als ze focussen op niet-core personages als Batgirl, Flash, Shazam en nu dan Nightwing (die pas over 5-6 jaar komt) om meer ruimte te hebben voor het opmaken van plannen voor een reboot van de Trinity (bat, sup en ww) en het DC universum in het geheel.

GreenHornet

Avatar

ik snap niks meer van DCEU

Rutherford

Avatar

Nightwing als hoofdpersonage, hmmm. In combinatie met Batman werkte dat best goed in de animatiefilm die ik gezien heb (de titel ontglipt me even, was het Red Hood?) maar ik ken het personage te weinig om mij een beeld te kunnen schetsen van dergelijke film. Wat zijn zijn motivaties? Zijn drijfveer? Etc etc

Master Of Films

Avatar

Sparrow_LW "Natuurlijk verplicht niemand mij deze films te kijken, maar ik mag wel mijn gedachten delen, toch?"
Ligt eraan wat je voor gedachte je hebt, want jij bent niet de enige met een superhelden moeheid gevoel of het gevoel dat er een overdosis aan superheldenfilms is. Dat laatste is dus niet het geval, en de superhelden moeheid komt bij meerdere mensen voor. Mijn kernverhaal is dan ook. Ik snap jouw irritatie al te goed, maar sorry dat ik zeg maar het bied niks nieuws onder de zon.

Mocht ik veels te negatief overkomen, dan is dat niet de bedoeling.
Geschreven woorden op internet leidt tot vele interpretaties. Er zit veel meer nuance achter mijn reacties in deze topic. Anyway, Hollywood gaat toch wel door met superheldenfilms maken en FT maakt nog steeds clickbait-artikelen. Beide hebben hun redenen. Dat je er niet mee eens bent, is 1 ding. Gelukkig heb je nog altijd die vrije keuze en dat is het meest positieve dingen van het leven. Ik kan zeker de wat kleinere films aanraden Sparrow_LW. Al was het maar voor de variatie.
Laat je niet afschrikken door b.v. een andere taal dan Engels of Nederlands. Ook niet dat er helemaal CGI inzit, want een complete CGI fest maakt nog geen goeie film. Desnoods kijk je verder dan alleen Filmtotaal voor andere filmnieuws. Filmtips kunnen worden gegeven door de FT leden die reageren.

Trouwens ridjieddo heeft idd een goed punt dat DC eigenlijk zich meer op niet-core personages zou gaan moeten focussen.

rainking

Avatar

Fans van Nightwing kunnen opgelucht ademhalen.

Als fan van DC Comics die bekend is met de afgelopen paar DC films, begin ik alleen maar zenuwachtiger te worden. En niet op de goede manier.

rainking

Avatar

Master Of Films
Trouwens ridjieddo heeft idd een goed punt dat DC eigenlijk zich meer op niet-core personages zou gaan moeten focussen.

Zoals Booster Gold en Blue Beetle. Kom op, DC! Waar blijft m'n superhero team-up comedy?

Master Of Films

Avatar

Wellicht dat de lollige Shazam(!) wel een kier kan open zetten voor Booster Gold en Blue Beetle.

NieuwsFilm

meest populair