De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke films kan je vanaf deze week streamen?

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Ronnie Coleman: The King (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Vlad Yudin | Cast: Ronnie Coleman, Jay Cutler, Rich Gaspari, Kai Greene | Bekijk de trailer
Ronnie Coleman kan zich met recht The King noemen. Hij is achtvoudig wereldkampioen bodybuilden en heeft daarmee de meeste Olympia's ooit gewonnen. Maar nu is hij met pensioen en heeft hij zes operaties moeten doorstaan. Lopen zonder krukken zit er niet meer in. Toch wil Ronnie nog altijd trainen als een professioneel bodybuilder. Deze film kijkt naar het verhaal achter de legende.

Been So Long (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tinge Krishnan | Cast: Michaela Coel, George MacKay, Arsher Ali, Luke Norris | Bekijk de trailer
Deze Netflix Original is een musical, geregisseerd door Tinge Krishnan. Krishnan baseerde zich op de gelijknamige musical en werkte met een script van de hand van Ché Walker. Centraal staat Simone, een alleenstaande moeder. Zij ontmoet een knappe vreemdeling, Raymond, als ze op een aovndje met wat vriendinnen gaat stappen.

Shirkers (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sandi Tan | Cast: Sandi Tan, Sophia Siddique Harvey, Jasmine Kin Kia Ng | Bekijk de trailer
Shirkers was een in 1992 in Singapore gemaakte culthit. Een film van tienervrienden Sandi Tan, Jasmine Ng en Sophie Siddique. Althans. Dat had het kunnen worden als hun enigmatische Amerikaanse partner Georges Cardona er niet met het beeldmateriaal vandoor was gegaan. Meer dan twee decennia nadat Cardona verdween, zoekt Tan - nu een schrijfster in L.A. - in het land van haar jeugd naar de man die haar hielp haar dromen te realiseren, om ze vervolgens te verpletteren.

Radio (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Tollin | Cast: Cuba Gooding Jr., Ed Harris, Alfre Woodard, S. Epatha Merkerson | Bekijk de trailer
Coach Jones raakt in 1976 bevriend met een geestelijk gehandicapte zwarte student, Radio. Samen vormen ze een goede band, maar de boel verslechterd als sommige ouders en fans vinden dat Radio vooral afleiding vormt en voorkomt dat het team wint. Aan coach Jones de taak een mooie manier te vinden om Radio toch in het team te houden.

Jefe (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sergio Barrejón | Cast: Luis Callejo, Juana Acosta, Carlo D'Ursi, Joxean Bengoetxea | Bekijk de trailer
Caesar kan niemand uitstaan en is wel de baas van het bedrijf. Sommige mensen benaderen hem alleen omdat ze hem voor iets sulligs nodig hebben, maar niemand waardeert hem echt. Dan komt Ariana langs, de schoonmaakster, die iets van hem nodig heeft en het bedrijf van de ondergang kan redden.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Animatie
Batman Ninja (2018)


NieuwsFilm

meest populair