Video

Eerste trailer nieuwe horrorfilm met Nicolas Cage

Cage in de film 'Between Worlds'.

door Wouter Drummen om 22:30 in Video
De eerste trailer van de horrorfilm Between Worlds, waarin Nicolas Cage de hoofdrol vertolkt, is net uitgekomen. In de film, geschreven en geregisseerd door Maria Pulera, speelt Cage een man genaamd Joe, die, na de dood van zijn vrouw en dochter, op zoek is naar een nieuw doel in zijn leven. Wanneer hij Julia ontmoet, gespeeld door Franka Potente (o.a. bekend van The Bourne Identity) komt hij in een geheimzinnige en gevaarlijke wereld terecht door toedoen van Julia's dochter, die net uit coma ontwaakt is.

De film, die werd opgenomen in Zweden en Alabama, kende zijn première tijdens het Fantastic Fest afgelopen maand en werd daar goed onthaald, maar de nodige filmsites zijn niet overtuigd. Naast Cage en Potente zijn er ook rollen weggelegd voor de Australische actrice Penelope Mitchell (o.a. bekend van Hellboy) en Lydia Hearst. De film zal normaalgesproken nog voor het eind van het jaar in de bioscoop te zien zijn.

Bekijk de trailer hieronder!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Ik voorspel beter dan the wicker man, maar maximaal een 4 op IMDB.

007

Avatar

Wil niet veel zeggen maar deze film is er al en het 10x niks

Civilian Supreme

Avatar

Dit is jammer genoeg weer een sprong achteruit. Jammer want Cage was voorzichtig aan toch met wat betere projecten bezig. Kappen met deze rotzooi!

Sunspot

Avatar

Hmmm, toch wel keer kijken denk, hij ziet er weer meer bad-ass uit ook.

En genaamd Joe, Joe film was goed Smiley face.

Blockbuster

Avatar

Alle Nicolas Cage films van de laatste zijn toch al horror?

NieuwsFilm

meest populair