Scheiding Channing Tatum en ex-geliefde weer een stap dichterbij

Scheiding Channing Tatum en ex-geliefde weer een stap dichterbij

De papieren met eisen en wensen zijn ingediend.

Oud-geliefden Channing Tatum en Jenna Dewan hebben echt geen plannen meer om hun relatie te redden. Een half jaar geleden kondigden ze samen aan te gaan scheiden en nu zijn de eerste, juridische stappen genomen om dat werkelijkheid te maken. De acteurs dienden namelijk onlangs hun scheidingspapieren in. Beiden lijken dezelfde dingen te willen.

Dat houdt in het eerlijk splitsen van de fysieke en wettelijke voogdij over hun 5-jarige dochter Everly, die in 2013 is geboren. Daarnaast heeft Dewan haar eigen achternaam weer aangenomen en wil ze dat Tatum (38 jaar) zowel kinder- als echtelijke alimentatie gaat betalen. Als reden van de scheiding heeft Dewan het welbekende "onoverbrugbare redenen" aangevinkt.

Bekijk de afbeeldingHun huwelijk hield bijna negen jaar stand. Ze leerden elkaar in 2006 kennen tijdens het maken van de dansfilm Step Up en trouwden drie jaar later in Malibu, Californië. Beiden lijken alweer nieuwe liefdes te hebben gevonden. Zo is Tatum momenteel samen met zangeres Jessie J. en werd Dewan het afgelopen weekend voor het eerst met een nieuwe vriend gespot.

Toen ze het nieuws van hun splitsing openbaar maakte, gaf het oud-acteurskoppel aan dat er geen grootse oorzaak was en dat ze nog steeds met elkaar zouden omgaan als familie. Ze vertelden onder andere: "Jaren geleden zijn we smoorverliefd geworden en maakten we samen een magische reis. Er is absoluut niets aan onze gevoelens voor elkaar veranderd, maar liefde is een beeldschoon avontuur dat ons nu op verschillende paden heeft gezet." Volgens diverse bronnen is hun liefdesleven ontspoord wegens werkdruk.



NieuwsFilm

meest populair