'Call of Duty'-film in 2020 of 2021 in de bioscoop!

'Call of Duty'-film in 2020 of 2021 in de bioscoop!

De cast wordt al gezocht.

De langverwachte verfilming van gamefranchise Call of Duty lijkt er eindelijk te komen! Naar het schijnt zal de film al in 2020 of 2021 in de bioscopen draaien en worden er momenteel audities georganiseerd voor de actiefilm. Dat stelt althans Discussing Film op basis van opmerkingen van scenarist Kieran Fitzgerald.

Die wordt momenteel overzien door regisseur Stefano Sollima, die eerder zijn Amerikaanse filmdebuut maakte met Sicario: Day of the Soldado.
Eerder regisseerde hij al twee andere films in Italië. Daarna kreeg hij meteen het aanbod om een CoD-film te regisseren. Tijdens een nieuw interview met Fitzgerald bleek dat het script al bijna af is en dat er momenteel gezocht wordt naar een cast. De opnames zouden volgende lente van start moeten.


De film wordt onder meer geproduceerd door Blizzard Studios' Stacye Sher en Nick van Dyk. Ook zal Activision Blizzard-chef Bobby Kotick zich bemoeien met de film. De film heeft nog geen distributeur, maar die zal er snel komen. De games verkochten 250 miljoen keer.

NieuwsFilm

meest populair