Julia Roberts durft nichtje niet in 'American Horror Story' te zien

De actrice is veel te bang voor horrorfilms en series.

Julia Roberts vindt het geweldig dat haar nichtje Emma Roberts dezelfde liefde voor het vak van acteren heeft. Er is daarentegen wel een klein probleem: de 51-jarige Amerikaanse kan niet alles kijken waarin de dochter van haar broer Eric zit. Dat heeft ze aan Entertainment Weekly onthuld. Roberts houdt namelijk helemaal niet van horror-gerelateerde media, dus kan ze ook niet naar American Horror Story kijken. De tv-serie is gemaakt door o.a. Ryan Murphy, die samen met de actrice aan Eat Pray Love werkte.

Een rol in de serie vervullen ziet ze ook niet zitten. "Mensen verdelen de wereld in meerdere groepen. Mijn twee groepen bestaan uit mensen die graag bang gemaakt worden en mensen die dat niet leuk vinden. Toen het eerste seizoen van 'American Horror Story' uitkwam en ik mijn kinderen naar school bracht, stond ik stil bij een rood stoplicht en zag een poster van de serie. Ik belde Ryan op en zei: 'Ik vertel het je nu alvast, ik denk niet dat ik naar je show kan kijken. Ik kan je niet steunen. Ik denk niet dat ik dat kan doen.' Hij antwoordde: 'Mevrouw, je zal de reclames niet eens halen.' Oké, dat is goed, vriend. Hij is iemand die mij goed kent en weet dat ik nooit naar zoiets zou kijken."

Ook de 27-jarige Emma Roberts maakte het er niet beter op. "Toen verscheen Emma in de serie en vertelde ik haar: 'Liefje, ik denk niet dat ik naar de serie kan kijken waarin je zit.' En ze zegt: 'Tante, ik zat aan het einde van een bed in een speelgoedkist en ze trokken mijn arm eraf.' Ik ging: 'Oké. Je moet maar ophouden met praten. Ik kan hier niet mee omgaan.' Dus dat is geen optie voor mij. Ik kijk niet naar zulk soort dingen."

NieuwsFilm

meest populair