Gigantische haai neemt het straks weer op tegen Jason Statham

Gigantische haai neemt het straks weer op tegen Jason Statham

De actieheld mag een vervolg maken op The Meg!

Vandaag is bekend gemaakt dat er mogelijk een vervolg komt op The Meg. In die actiefilm met hoofdrol voor Jason Statham werd de strijd aangebonden me teen megalodon, een gigantische prehistorische haai. Waar de film nauwelijks substantie had op het gebied van plot, was het een humoristische parodie met mooie visuele effecten.

Daar de 150 miljoen dollar kostende film uiteindelijk zo'n vijfhonderd miljoen dollar opbracht aan de internationale box office, is het een succes te noemen. Niet gek dus dat de studio achter het project graag wil dat Statham terugkeert om het nog eens op te nemen tegen de grote haai.

Deadline sprak met producent Catherine Xujun Ying, die vertelde dat er inderdaad plannen zijn, maar dat er nog weinig te melden valt. De boel bevindt zich in een vroeg stadium van planning, dus als het goed is blijft alles voorlopig geheim. Er is in elk geval genoeg materiaal voor een vervolg.

The Meg is namelijk gebaseerd op een boekenreeks van Steve Alten. Een vervolg zal dus gewoon op een van de boeken in de reeks gebaseerd worden.



NieuwsFilm

meest populair