Ron Howard werkt niet aan 'Widow'-vervolg

Lucasfilm wel.

Ondanks eerdere berichten, lijkt het erop dat Ron Howard toch niets te maken gaat hebben met de geplande vervolgfilm op Willow. Howard vertelde in mei tijdens de promotie van Solo: A Star Wars Story dat hij actief gesprekken voerde met Lucasfilm over een nieuwe Willow-film. Nu lijkt het erop dat Howard toch niet terugkeert.

Dat nadat hij er eerst aan werkte met Kathleen Kennedy en Warwick Davis, met wie Howard ook al aan Solo werkte. Slashfilm sprak met Howard en vroeg hem tijdens het interview naar een eventueel vervolg. Daarop meldde Howard dat hij geen idee had en ook niet te maken had met het project, dat volledig bij Lucasfilm lag. Ook scenarist Bob Dolman antwoordde zoiets, al stelde hij niet genoeg te weten om erover te praten.

Een vervolg heeft nog geen formeel groen licht gekregen, al weten we dat er al langer gekeken wordt naar de mogelijkheid om het te maken. Dat Howard de voornaamste keuze zal zijn voor dat vervolg is niet vreemd; de regisseur was ook verantwoordelijk voor het origineel uit 1988.



NieuwsFilm

meest populair