Mooie Eiza Gonzalez in 'Godzilla vs. Kong'!

Mooie Eiza Gonzalez in 'Godzilla vs. Kong'!

Ook met onder meer Rebecca Hall.

Volgend jaar mei verschijnt Godzilla: King of the Monsters, de derde film in Legendary's MonsterVerse, en een jaar later is het al tijd voor Godzilla vs. Kong. Deze film belooft een nog grotere monsterfilm dan de twee Godzilla-film. Er zijn weer wat nieuwe namen aan de cast van de 2020-film toegevoegd!

Als eerste is er de toevoeging van Eiza Gonzalez, de mooie Mexicaans actrice en zangeres die we kennen uit films als Baby Driver en het nog te verschijnen Alita: Battle Angel.

Ook nieuw is Rebecca Hall (Vicky Cristina Barcelona). Ook zij zal in Godzilla vs. Kong een belangrijke rol hebben, samen met namen als Alexander Skarsgard (Big Little Lies), Brian Tyree Henry (Atlanta), Julian Dennison (Deadpool 2), Demián Bichir (The Nun), Danai Gurira (The Walking Dead, Avengers: Infinity War), Kyle Chandler (Game Night), Ziyi Zhang (The Cloverfield Paradox) en Millie Bobby Brown (Stranger Things).

De film van You're Next en Death Note-regisseur Adam Wingard staat gepland voor 28 mei 2020. Bijna een exact jaar eerder, op 30 mei, verschijnt Godzilla: King of the Monsters. Van die laatste film hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair