Algemeen

Alternatieve designs Thanos, Thor, Spider-Man, Cap en Iron Man voor 'Avengers: Infinity War'!

Cool; check it out!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het blijkt dat er voorafgaand aan de opnames van Avengers: Infinity War heel wat ideeën zijn geweest rond het uiterlijk van de belangrijkste personages. Het boek 'Marvel's Avengers: Infinity War - The Art of the Movie' ligt vanaf deze maand in het schap en daarin worden heel wat alternatieve ontwerpen prijsgegeven! Check hieronder enkele gave - via Twitter opgedoken - designs.

Als eerste een blik op de iets andere Thanos (Josh Brolin) en Thor (Chris Hemsworth). Het blijkt dat Thor in plaats zijn Stormbreaker bijna een geweer had gekregen. Daarna designs voor Iron Man (Robert Downey Jr.).
Ook is er een beeld te zien van Captain America (Chris Evans) in zijn Nomad-kostuum, en designs voor Winter Soldier (Sebastian Stan), Spider-Man (Tom Holland) en Red Skull.En als laatste de cover van het boek 'Marvel's Avengers: Infinity War - The Art of the Movie', voor zo'n 40 a 50 piek online te bestellen.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Thor een geweer? Dat past totaal niet bij hem

Sunspot

Avatar

Vond het allemaal wel goed eigenlijk wat de outfits betreft. Enige is dat die kleur van Thanos wat blauwer had gemogen, vond het zo paars.

En bij Thor vond ik die helm stukken minder, stond niet echt, kan ook te maken hebben met het feit dat hij toen kort haar had.

nieuwslaatste nieuws

meest populair