Filmtrilogie 'The Walking Dead' aangekondigd!

Filmtrilogie 'The Walking Dead' aangekondigd!

Ook met een personage die je niet 1-2-3 zou verwachten.

De fans van The Walking Dead weten dat het hoofdpersonage Rick Grimes van acteur Andrew Lincoln dit seizoen verdwijnt uit de zombieserie; meer hierover op Serietotaal.nl. Zender AMC heeft na de meest recente aflevering een heuse filmtrilogie aangekondigd! Let op spoilers.

In de trilogie zal de Britse acteur Lincoln, ook bekend uit een film als Red Nose Day Actually (2017), ook te zien zijn. De drieluik wordt geschreven door Scott M. Gimple en de opnames moeten volgend jaar starten. Lincoln noemt de films "het einde van het begin" en het lijkt erop dat de filmreeks verder gaat waar de tv-serie nu zo'n beetje is.


"Ik hou van het idee dat we een groter verhaal gaan vertellen, misschien vanuit een iets breder perspectief. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in wat er nog meer gebeurt. Of er contact is met de rest van de wereld. Ik wil de meta van alles weten. En omdat te kunnen doen binnen een afgebakend verhaal is een erg uitdagende insteek. Misschien is het de start van een groter verhaal."

Gimple zou een meerjarencontract hebben met AMC om het The Walking Dead-universum weer de juiste impuls te geven. De films zouden een start moeten zijn. Deze stap wordt zelfs een evolutie binnen het universum genoemd.

Deadline wist te bevestigen dat de eerste film met Rick Grimes verdergaat met waar het voor het personage ophoudt in de serie. Hij zal "een nieuwe uithoek in de zombie-apocalyps tegemoet zien" in de tv-films.

Meer over Rick en TWD op Serietotaal.nl!

NieuwsFilm

meest populair