John Cena als Captain America na 'Avengers 4'?

De acteur lijkt de rol graag te willen.

De WWE-worstelaar en tegenwoordig ook Hollywood-acteur John Cena lijkt via social media te hinten naar een nieuwe rol. De acteur die bekend is uit films als Blockers (2018) en The Wall (2017) heeft namelijk een schild van Captain America op Twitter gezet en nu denken heel wat fans dat Cena de rol van Chris Evans gaat overnemen.

Uiteraard is dit alles behalve zeker. Toch weet de acteur de ene naar de andere grote rol te kapen. Zo zien we hem eind dit jaar in de Transformers-film Bumblebee en heeft hij de titelrol bemachtigd in een grootse Duke Nukem-film. Ook wordt hij gelinkt aan HBO's superheldenserie Watchmen. Hij zou mogelijk Dr. Manhattan spelen. En zo weet Cena steeds meer in de voetsporen te treden van Dwayne Johnson a.k.a. The Rock.

De rol van Captain America zou na Avengers 4 overgedragen gaan worden aan een andere acteur dan Evans. Hij heeft aangegeven klaar te zijn met de rol. Uiteraard kan onderstaande post een stukje zelfpromotie zijn. De reeds in het MCU aanwezig zijnde personages als The Winter Soldier (Sebastian Stan) en Falcon (Anthony Mackie) zouden naar verluidt in beeld zijn om het schild van Cap over te nemen.


Ontwerpen Bosslogic was er snel bij met een design; dit keer echter met de nodige humor.


NieuwsFilm

meest populair