Strakke en geinige clips 'Robin Hood' met Taron Egerton & Jamie Foxx

Strakke en geinige clips 'Robin Hood' met Taron Egerton & Jamie Foxx

Gaat deze gaaf ogende film écht floppen?

Later deze maand verschijnt het actiespektakel Robin Hood, een nieuwe live-action hervertelling over de Engelse volksheld, in de bioscoop. Om de promotie van de film wat aan te wakkeren heeft filmstudio Lionsgate de afgelopen weken een drietal nieuwe clips online gezet! Bekijk de nieuwe beelden hieronder!

De verwachtingen van Robin Hood zijn niet erg hooggespannen. De film van de Britse regisseur Otto Bathurst neemt het later in deze drukke novembermaand op tegen blockbusters als Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en Ralph Breaks the Internet. Geen gemakkelijke competitie dus, maar toch zien de drie filmclips die Lionsgate de afgelopen tijd heeft vrijgegeven er best aardig en vermakelijk uit.

#1 Het plan werkt
Een interessante en geinige clip met hoofdrolspelers Taron Egerton (Robin Hood) en Jamie Foxx (Little John).


#2 Law & Order
In deze clip zien we meer van Ben Mendelsohn, die de Sheriff van Nottingham speelt in de film.


#3 Lesje boogschieten
In deze derde en voor nu laatste filmclip wordt Robin Hood getraind. Little John heeft een bijzondere uitdaging voor Robin Hood die zijn boogschutvaardigheden testen.


In het kort
In Robin Hood keert de bekende titelheld na een reeks kruistochten terug naar Sherwood Forest. Zijn thuisplaats blijkt een corrupte bende te zijn geworden en daarom besluit hij samen te werken met een bandietenbende om de boel recht te zetten. Robin Hood verschijnt op 22 november in de Nederlandse bioscopen.

Meer foto's en posters van Robin Hood zien? Kijk dan hier!

NieuwsFilm

meest populair