Eindelijk details rond PG13-versie 'Deadpool 2'!

Eindelijk details rond PG13-versie 'Deadpool 2'!

Hij wordt korter...

Eindelijk zijn er wat details rond de PG-13 versie die Fox uit gaat brengen van Deadpool 2. De film werd in september aangekondigd en blijkt inderdaad voor zo'n beetje alle leeftijden geschikt te worden.

Ryan Reynolds onthulde dat de film Once Upon a Deadpool gaat heten. De film bevat een aantal nieuwe scènes, waarin Deadpool een verhaal voorleest aan Fred Savage (die een volwassen versie van zijn personage uit The Princess Bride speelt). Dat verhaal is uiteraard Deadpool 2, maar met minder actie, geweld en grof taalgebruik.

De nieuwe scènes zijn in 1 dag tijd opgenomen en vormen vrijwel het geheel van alle nieuwe scènes die werden opgenomen. Het wordt verder een kerstfilm, waarbij voor elk bioscoopkaartje dat verkocht wordt, 1 dollar gedoneerd wordt aan het F*** Cancer-initiatief van Ryan Reynolds.

De boel krijgt acht scènes met Deadpool en Savage en is drie minuten korter dan de R-Rated versie van Deadpool 2. Reynolds tegenover Deadline: "Fox vraagt nu al sinds 2006 om een PG-13 versie. Ik heb sindsdien nee gezegd. Dit keer zei ik onder twee voorwaarden ja. Allereerst moest een deel van de opbrengst naar een goed doel gaan. Op de tweede plaats wilde ik Fred Savage ontvoeren. Die tweede eis vereiste wel wat uitleg..."



NieuwsFilm

meest populair