Algemeen

Nieuwe blik op kostuum 'Shazam!'

En de heropnames zijn van start.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:40 in Algemeen
De heropnames van Shazam! zijn van start. Dat laat acteur Zachary Levi, die de held speelt, weten. Tegelijk met die informatie, publiceerde Levi ook meteen een nieuwe foto van zijn kostuum. Waar de meeste DC-producties tot nu toe behoorlijk rommelig verliepen, is dat nu anders.

Shazam! is in 2014 aangekondigd en daarna gebeurde er vrijwel niets met de productie. Tot 2017, toen David F. Sandberg tekende voor de regiestoel. Eind dat jaar waren de meeste rollen gecast en konden de camera's snel rollen. Het werd een opvallend soepel geheel, waarbij de studio zich nauwelijks met het proces hoefde te bemoeien.

Nu zijn dus de heropnames van start en dat laat Levi op zijn Instagram-account weten. Daar vinden we meteen een foto van de riem van zijn personage.

Shazam! zal maar twee weken aan heropnames krijgen. Lang is er dus niet nodig om de boel af te ronden. Daarna heeft Sandberg nog enkele maanden om de film af te maken, precies op tijd voor de release in april 2019.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Da's een mooie riem. Mits natuurlijk dat ding in het midden een bliksemschicht moet voorstellen, en geen pijl om de aandacht te vestigen op al het 'lekkers' wat eronder hangt. TheyToo...?

nieuwslaatste nieuws

meest populair