Algemeen

John Boyega's Finn weer met lightsaber in 'Star Wars: Episode IX'?

Hij lijkt ernaar te hinten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:15 in Algemeen
In de eerste sagavervolgfilm Star Wars: The Force Awakens uit 2015 zien we John Boyega's personage Finn twee keer met een lightsaber in zijn hand. Eerst in een confrontatie met een Stormtrooper en daarna gebruikt hij het zwaard in een duel met de grote slechterik uit de vervolgtrilogie, Adam Drivers Kylo Ren.

Boyega heeft nu via Twitter gehint naar dat zijn personage Finn in het in december 2019 te verschijnen Star Wars: Episode IX opnieuw te zien is met een lichtzwaard. In een Twitter-vraag aan Boyega of hij weer een lichtzwaard zal vasthouden, zei de acteur, "Je kunt op ons rekenen vriend. Vertrouw me maar!"


Een van de kritiekpunten op Star Wars: The Last Jedi uit 2017 is dat er geen enkel lichtzwaardgevecht te zien is. Mogelijk gaat J.J. Abrams dit rechtzetten in deel negen.

Abrams' Episode IX staat gepland voor 20 december 2019!

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Abe141821358

Avatar

Het meest overbodige karakter uit de nieuwe reeks. Een gehersenspoelde, getrainde stormtrooper die een koddige sidekick van de rebellen wordt..yeah...right...

GreenHornet

Avatar

TFA had zoveel beter kunnen zijn als ze de rol van Poe groter hadden gemaakt zonder Finn.

Chris23

Avatar

Maar hij zat dus heel zijn leven bij de first order en heeft daar 0 vriendjes gemaakt?
Hij schiet iig lukraak op elke trooper die ie tegenkomt, zonder ff te kijken of ie dr een kent; wat een asshole is t dan eigelijk ;)
En besluit binnen 1 dag dattie t niks meer vind zonder ook maar 1 keer waar dan ook over te twijfelen of iets uit dat leven te missen? (ondanks dat hij zn hele leven gehersenspoelt en getrained is ;) )
Jammer dat daar nie wat mee gedaan is om zn character wat meer diepgang te geven. (ipv alleen maar comedic relief en positive discrimination quota.)

Skihvo

Avatar

Alsjeblieft niet! Hij is een stormtrooper die gewoon met een blaster om zich heen moet schieten en niet met een lightsaber zonder training om zich heen hakken. Wat helemaal nergens opsloeg was dat hij nog een beetje weerstand kon bieden aan Kylo Ren. Zelfde dat ik een beetje weerstand kan bieden tegen Anthony Joshua

Daanminator

Avatar

Verschrikkelijke acteur, gelijk de das om doen in de openingsscène aub.

chefry1983

Avatar

Vreselijk karakter en vreselijke acteur. Totaal overbodig in beide films en hopelijk word zijn rol in deel 9 niet al te groot.

Artificialis

Avatar

Een nieuw dieptepunt is bereikt, de films gaan niet langer de originele trilogie kopiëren, maar zichzelf reproduceren! Een kopie van een kopie, wat een afgang!

Ronin75

Avatar

Wat nou als Finn een Windu is? Die wending zou best heel veel goed maken.

Ronin75

Avatar

Wat nou als Finn een Windu is? Die wending zou best heel veel goed maken.

jordicraft

Avatar

Fuck jullie mensen in deze comments, John Boyega is gwn een goede acteur, en zijn rol in TFA vond ik gwn goed, in TLJ zou het zelfs beter kunnen zijn als Rian Johnson het niet verneukte.

GreenHornet

Avatar

Hij had beter kunnen sterven aan einde van TFA hij voegde niks toe aan TLJ

Sunspot

Avatar

Net als in Pacific Rim 2 zeker, wat een boutfilm en kap maar met deze gast, Hollywood probeert hem echt te lanceren.

Totaal verkeerd gecast.

nieuwslaatste nieuws

meest populair