Chris Hemsworth op eerste setfoto Netflix-actiefilm 'Dhaka'

Chris Hemsworth op eerste setfoto Netflix-actiefilm 'Dhaka'

Stuntman Sam Hargrave, die aan meerdere Marvel-films meewerkte, maakt zijn regiedebuut met de film.

Afgelopen week zijn de opnames gestart van Netflix-film Dhaka, waarin de hoofdrol is weggelegd voor niemand minder dan Thor-acteur Chris Hemsworth. De acteur heeft nu zelf een eerste setfoto van de actiefilm met regisseur Sam Hargrave onthuld via zijn social media-accounts. Deze foto kun je hieronder bekijken. Hemsworth gaf daarbij aan dat de actiescenes van de film loodzwaar zijn en dat de hitte in India (waar de opnames plaatsvinden) niet bepaald meehelpt.

Details over de plot van Dhaka worden vooralsnog geheimgehouden, maar we weten wel dat de actiefilm gaat over een man die een ontvoerde Indiase jongen moet redden. Avengers: Infinity War-regisseurs Joe en Anthony Russo produceren de film en Joe schreef daarbij het script van Dhaka. De regie is in handen van Sam Hargrave, die als stuntman aan vele MCU-films meewerkte en nu met Dhaka zijn regiedebuut maakt.

Het is nog onbekend wanneer Dhaka te streamen zal zijn op Netflix, maar naar verwachting zal dit ergens in het laatste kwartaal van 2019 zijn.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair