Nieuwe trailer Netflix-film 'Mowgli' - regiedebuut Andy Serkis

Nieuwe trailer Netflix-film 'Mowgli' - regiedebuut Andy Serkis

De film heeft een nieuwe titel.

Een paar maanden geleden was er ineens een korte teaser voor het regiedebuut van Andy Serkis. Vandaag is er een volledige trailer vrijgegeven en zijn er nieuwe details van Mowgli. Zo blijkt dat de film niet langer Mowgli heet, maar onder de naam Mowgli: Legend of the Jungle door het leven zal gaan.

De afgelopen tijd bleek al dat Netflix meerdere van zijn films eerst naar de bioscopen zou brengen. Die vlieger blijkt ook voor Mowgli: Legend of the Jungle op te gaan, want de film zal op 29 november in enkele Amerikaanse bioscopen te zien zijn, alvorens deze wereldwijd vanaf 7 december op Netflix te streamen valt.



Mowgli is het welbekende verhaal van Rudyard Kipling - de Jungle Books. Centraal staat het mensenjoch Mowgli, die opgroeit bij een wolvenroedel in de jungles van India. Onder leiding van de beer Baloo en panter Bagheera, leert hij de harde regels van de jungle en accepteren de dieren Mowgli langzamerhand. Op één dier na: de angstaanjagende tijger Shere Khan. Er schuilen grote gevaren in de jungle en Mowgli moet zijn menselijke aard al snel leren accepteren.

Met o.a. rollen voor Serkis zelf, maar ook voor Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch en Rohan Chand.

NieuwsFilm

meest populair