Video

Nieuwe trailer Netflix-film 'Mowgli' - regiedebuut Andy Serkis

De film heeft een nieuwe titel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:24 in Video
Een paar maanden geleden was er ineens een korte teaser voor het regiedebuut van Andy Serkis. Vandaag is er een volledige trailer vrijgegeven en zijn er nieuwe details van Mowgli. Zo blijkt dat de film niet langer Mowgli heet, maar onder de naam Mowgli: Legend of the Jungle door het leven zal gaan.

De afgelopen tijd bleek al dat Netflix meerdere van zijn films eerst naar de bioscopen zou brengen. Die vlieger blijkt ook voor Mowgli: Legend of the Jungle op te gaan, want de film zal op 29 november in enkele Amerikaanse bioscopen te zien zijn, alvorens deze wereldwijd vanaf 7 december op Netflix te streamen valt.Mowgli is het welbekende verhaal van Rudyard Kipling - de Jungle Books. Centraal staat het mensenjoch Mowgli, die opgroeit bij een wolvenroedel in de jungles van India. Onder leiding van de beer Baloo en panter Bagheera, leert hij de harde regels van de jungle en accepteren de dieren Mowgli langzamerhand. Op één dier na: de angstaanjagende tijger Shere Khan. Er schuilen grote gevaren in de jungle en Mowgli moet zijn menselijke aard al snel leren accepteren.

Met o.a. rollen voor Serkis zelf, maar ook voor Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch en Rohan Chand.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SuPa

Avatar

De dieren zien er echt te menselijk uit.

Blockbuster

Avatar

Ziet er net zo vet uit als The Jungle Book (2016). Dit hoort gewoon wereldwijd in de bioscopen thuis. Niet op een klein scherm.

Scheerzeep

Avatar

Je herkent de gezichten van de acteurs een beetje.

dakai-world

Avatar

Wauw. Dit valt me stiekem - vooral doordat Favreau de lat al hoog had gelegd - erg tegen. De dieren zien er zo onwerkelijk uit. Alsof ik naar een Pokémon kijk dat te veel weg heeft van echte dieren. Vooral de ogen van de dieren zijn wel een vreemde artistieke keuze. Op een of andere manier zegt mijn brein: 'dit klopt niet'. Ik kan mijn vinger er niet op leggen. Ik kan toch niet de enige zijn die dit ziet?

CGI valt in de trailer ook wel vies tegen. Vooral het moment dat Mowgli de tak vastpakt. Je ziet hoe nep dit in elkaar zit. Zonde.

Baloo. Heilige koe. Man. Wat is dit? Hij ziet het er wel het meest verschrikkelijk uit van allen. Misschien had ik te hoge verwachtingen van Andy Serkis, maar dit doet hem geen goed. Zonde.

En verkeerd getimed (als dit voor Favreau's versie was gekomen had het misschien kunnen lukken) en dat het op Netflix uitkomt zegt al aardig wat.

aspers

Avatar

Helemaal eens dakai-world

Ik had eigenlijk al willen stoppen met kijken na 0.23 seconden... Toen wist ik al genoeg.

In tegenstelling tot de 2 jaar oudere Jungle Book, ziet dit er echt niet goed uit! Bij dieren zit (blijkbaar) hetzelfde gevaar als mensen namaken in CGI:
The uncanny valley
... en wat dat betreft heeft Serkis heeft hiermee bingo! Maar verder...Nope.

Erg jammer ook, dat je er inmiddels bijna vanuit kan gaan dat als een film naar Netflix gaat, het vaak niks is!

STYD

Avatar

Damn ziet er goed uit. Waarom niet in de bioscopen?

O jee, pas op jongens. De CGI experts zijn er weer

SunChaser

Avatar

Die gezichten van de dieren lijken op de jaap aap techniek

nep zeg

ferryb86

Avatar

Ja hoor prima. Lekker chillen en kijken met de kids op Netflix!

SunChaser

Avatar

Ferry, je weet wat Netflix en chillen betekent?

natjevp

Avatar

ik vond het een super mooie film..ook de dochter vond het schitterend

nieuwslaatste nieuws