Algemeen

Ondanks floppen 'Solo' wil Ron Howard nog een 'Star Wars'-film maken

Want waarom niet?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:38 in Algemeen
Ondanks dat we bepaald niet kunnen zeggen dat Ron Howards werk om Solo: A Star Wars Story te redden echt een succes was, staat Howard wel open voor een nieuwe film in de Star Wars-franchise.

Howard werd ingehuurd nadat Lucasfilm regisseurs Phil Lord en Chris Miller ontsloeg en nam het stokje over. Dat zorgde voor grote zorgen rond het film, gecombineerd met de recente release van The Last Jedi. Die combinatie zorgde dan weer voor problemen en een behoorlijk tegenvallende box office opbrengst.

Desondanks laat Howard aan Metro weten het helemaal geen probleem te vinden om naar het universum ver, ver weg terug te keren. "Ik vond het een geweldige ervaring. Maar een terugkeer hangt voor mij af van het verhaal", aldus Howard. Een eventuele terugkeer is dus mogelijk, al lijkt de kans voorlopig klein.

Niet omdat Disney en Lucasfilm een nieuwe samenwerking met Howard maar niks zullen vinden, maar wel omdat er al veel andere projecten in de franchise in de maak zijn. Zo werkt J.J. Abrams momenteel aan Star Wars: Episode IX; ontwikkelen Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss een eigen trilogie en komt ook Rian Johnson met een geheel nieuwe trilogie. Daar staat ook nog de live-action serie The Mandalorian naast. Kortom: voorlopig lijkt er geen ruimte voor Howard.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietze1983

Avatar

Echt jammer, onlangs Solo gekeken en ik vond hem verbazingwekkend goed. Niet zo goed als Rogue One, maar absoluut vermakelijk

GreenHornet

Avatar

TLJ heeft Solo de kop gekost

Innocent

Avatar

Ik vond Solo helemaal geen slechte film, heb me zeer vermaakt met Han zijn "SOLO" avontuur. Recenties van andere mensen zijn eigen meningen en ik kijk daar toch altijd doorheen.

MARQ242

Avatar

Doe mij maar Ron Howard in plaats van Johnson. Solo was gewoon een pretentieloos Star Wars avontuur en een verrijking van het SW universum. TLJ was een zootje. Dat Solo een minder succes was heeft het vooral te danken aan de fans die afgeknapt waren op TLJ.

J0hnM0r

Avatar

Sluit mij aan bij de rest, Solo was zeer goed en was een meerwaarde aan het universum.

Monojaxx

Avatar

Ik vond Solo juist een leuke film en helemaal niet zo slecht. Had beter gekund, ok.
Van mij mag Ron!
Vervolg Solo lijkt me ook wel wat. Met Jabba!

Leon81

Avatar

Solo was een prima film! Heb me goed vermaakt. Ze moeten niet zo snel bang worden bij Disney.

Artificialis

Avatar

Misschien kan Ron Howard een nieuwe trilogie gaan maken, Rian Johnson moet in ieder geval weg. Samen met Kathleen Kennedy als het kan.

Sunspot

Avatar

Star Wars redden>? Met een film over Han Solo, waar niemand op zat te wachten en dan ook nog het feit dat 2 jaar of zo ervoor iedereen de echte Han Solo zag ook nog.

Serieus, wie had dat bedacht, gewoon een domme zet.

nieuwslaatste nieuws