Video

Strakke beelden uit 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Deze wordt gaaf!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:05 in Video
Via de samenwerkende partijen Universal Pictures en Sony Pictures Animation is er weer een nieuwe trailer - of sneak peek - verschenen voor de snel ogende Spider-Man animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse die volgende maand in de bioscoop zal verschijnen! Super cool om te zien dat het ook zo mogelijk is op het witte doek, niet waar?

De animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse biedt vooral ruimte aan heel veel verschillende Spider-Man incarnaties, met onder meer Miles Morales / Spider-Man (Shameik Moore), Peter Parker / Spider-Man (Jake Johnson), Gwen Stacy / Spider-Gwen (Hailee Steinfeld), Spider-Man Noir (Nicolas Cage), Spider-Ham en Peni Parker. De tegenstander in het Spider-Verse is The Kingpin, met de stem van Liev Schreiber. Ook Aaron Davis / Prowler (Mahershala Ali) is bevestigd voor Spider-Verse. Het wordt duidelijk een ander avontuur dan die in de live-action bioscoopfilms.


Spider-Man: Into the Spider-Verse draait vanaf 20 december in de Nederlandse bioscoop, ook in 3D-zalen. Hieronder zie je een nieuwe Britse quad-poster.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws