Video

De 'UglyDolls'-trailer is zowel kleurrijk als hyper

Dit is er eentje voor liefhebbers van Trolls (2016).

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jan-Peter Rook om 14:45 in Video
Dit is er misschien eentje voor liefhebbers van Trolls uit 2016. De nieuwe animatiefilm UglyDolls is gebaseerd op de gelijknamige, wereldwijd geliefde speelgoedpoppen die zich onderscheiden door een uiterlijk dat traditionele schattigheid combineert met lelijkheid. Dit muzikale avontuur moet aankomende zomer uitkomen, dus hierbij de eerste trailer.


Het verhaal volgt een groep UglyDolls die wordt geconfronteerd met wat het betekent om anders dan anderen te zijn. Ze snakken naar liefde maar hebben moeite om dit te vinden, maar gelukkig komen ze erachter dat je niet perfect hoeft te zijn om toch een mooi leven te hebben.

De UglyDolls, een creatie van David Horvath en Sun-Min Kim, maakten in 2001 hun intrede. De film, een co-productie van Robert Rodriguez' Troublemaker Studios, is ook al een behoorlijk aantal jaren in ontwikkeling. De stemmencast bestaat uit Wanda Sykes, Emma Roberts, Gabriel Iglesias, Leehom Wang, Kelly Clarkson, Nick Jonas, Janelle Monáe en Blake Shelton.

UglyDolls komt van regisseur Kelly Asbury, bekend van films als Shrek 2, Gnomeo & Juliet en Smurfs: The Lost Village. De film komt in Nederland uit op 31 juli 2019.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mofo83

Avatar

Sterrencast hoor

nieuwslaatste nieuws

meest populair