De 'UglyDolls'-trailer is zowel kleurrijk als hyper

De 'UglyDolls'-trailer is zowel kleurrijk als hyper

Dit is er eentje voor liefhebbers van Trolls (2016).

Dit is er misschien eentje voor liefhebbers van Trolls uit 2016. De nieuwe animatiefilm UglyDolls is gebaseerd op de gelijknamige, wereldwijd geliefde speelgoedpoppen die zich onderscheiden door een uiterlijk dat traditionele schattigheid combineert met lelijkheid. Dit muzikale avontuur moet aankomende zomer uitkomen, dus hierbij de eerste trailer.


Het verhaal volgt een groep UglyDolls die wordt geconfronteerd met wat het betekent om anders dan anderen te zijn. Ze snakken naar liefde maar hebben moeite om dit te vinden, maar gelukkig komen ze erachter dat je niet perfect hoeft te zijn om toch een mooi leven te hebben.

De UglyDolls, een creatie van David Horvath en Sun-Min Kim, maakten in 2001 hun intrede. De film, een co-productie van Robert Rodriguez' Troublemaker Studios, is ook al een behoorlijk aantal jaren in ontwikkeling. De stemmencast bestaat uit Wanda Sykes, Emma Roberts, Gabriel Iglesias, Leehom Wang, Kelly Clarkson, Nick Jonas, Janelle Monáe en Blake Shelton.

UglyDolls komt van regisseur Kelly Asbury, bekend van films als Shrek 2, Gnomeo & Juliet en Smurfs: The Lost Village. De film komt in Nederland uit op 31 juli 2019.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair