Opvallende synopsis 'Godzilla vs. Kong'

Opvallende synopsis 'Godzilla vs. Kong'

Meer dan alleen een gevecht tussen iconische filmmonsters.

Nu de productie van start is, hebben Warner Bros. en Legendary Pictures een nieuwe en verhelderende synopsis vrijgegeven voor Godzilla vs. Kong. Die geeft meer context over de film en laat zien dat Adam Wingard meer maakt dan een monstergevecht. Het voortbestaan van de megamonsters staat op het spel.

In een tijd waarin monsters op de Aarde bestaan, zet de strijd van de mensheid voor haar toekomst Godzilla en Kong op een ramkoers, en de twee meest machtige natuurkrachten op de planeet zullen dan ook in een spectaculair gevecht met elkaar botsen. Terwijl Monarch een gevaarlijke missie onderneemt naar niet eerder ontdekte gebieden, en zaken leert over de oorsprong van de titanen, dreigt een menselijke samenzwering de wezens, zowel goed als kwaad, voor altijd van de Aarde te verdrijven.

Mooi aan de film is overigens ook de topcast die verzameld is. Adam Wingard mag dan ook veel meer maken dan alleen een monsterfilm. Zijn project is ook een film met boodschap en verhaal, dat overgebracht wordt door enkele van de meest interessante acteurs van het moment. Denk aan Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Julian Dennison, Demián Bichir, Rebecca Hall en Ziyi Yang.

Vanaf 28 mei 2020 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair