Personageomschrijvingen 'Black Widow' gelekt

Personageomschrijvingen 'Black Widow' gelekt

Eindelijk duidelijkheid!

Er lijken omschrijvingen van personages voor Black Widow online te zijn verschenen. De film rond Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) zat er al een hele tijd aan te komen en nu lijkt er schot in de zaak te komen.

Eerder dit jaar werd Jac Schaeffer ingehuurd om het script te verzorgen en Cate Shortland ingehuurd om te regisseren. Ondertussen zijn er wat aanwijzingen voor de content van de film. That Hashtag Show stelt wat personageomschrijvingen bemachtigd te hebben. De voornaamste schurk, andere tegenstanders, vrienden van Natasha en ook andere personages komen langs.

De voornaamste mannelijke schurk wordt als een opwindend personage omschreven. Het is iemand van in de veertig van welke etniciteit dan ook. Daarnaast wordt er gezocht naar twee contemporaries - een mannelijk en een vrouwelijk - van eind twintig, begin dertig. Voor de man wordt gezocht naar een Afrikaans, Midden-Oosters of Oost-Indiaas acteur. De vrouw heeft geen specifieke etniciteit, maar is wel omschreven als een vrouwelijke James Bond. Ook is er nog een vrouwelijke schurk, van tussen de 50 en 60. Tot slot zoekt men nog naar een boekenwurm, een Amerikaan die in de twintig is.

De film heeft nog geen releasedatum.



NieuwsFilm

meest populair