Video

The Rock in trailer WWE-komedie 'Fighting with My Family'

Dit keer geen spierballen geweld.

door Bram de Groot om 09:58 in Video
MGM heeft de eerste officiële trailer voor Fighting with My Family online gezet. Een van de belangrijkere rollen in de film is weggelegd voor actieheld Dwayne Johnson, maar dit keer hoeft hij niet van flatgebouwen te springen of enorme monsters te verslaan. Fighting with My Family is namelijk een komedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal. The Rock lijkt vooralsnog vooral belangrijk voor het affiche, maar dat neemt niet weg dat dit een heel vermakelijke film kan zijn!

De "hartverwarmende" komedie heeft afgekeken bij de Britse docu The Wrestlers: Fighting with My Family van Channel 4 en volgt de gezinsleden van de familie Bevis. De kinderen Saraya en Zak hebben een grote droom en dat is lid worden van World Wrestling Entertainment (WWE). Ze gaan op auditie in de States en ontmoeten daar de echte Dwayne Johnson.


Andere rollen zijn voor onder meer Florence Pugh, Jack Lowden, Nick Frost en Vince Vaughn en de regie lag in handen van Stephen Merchant (The Office, Hello Ladies). Oorspronkelijk moest Fighting with My Family al in 2018 debuteren, en staat nu gepland voor februari 2019.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair