Fighting with My Family (2019)

Based on the Incredible True Story.

De dochter van een Britse worstelfamilie mag het in Amerika proberen. Dit waargebeurde verhaal is goud waard.
play

7,0 details

  • 108 Min
  • Biografie
  • Komedie
  • Drama
  • Sport
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
108 Min Verenigd Koninkrijk

Fighting with My Family geproduceerd door o.a. Dwayne Johnson, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle vrouwelijke WWE-worstelaar Paige. Paige (Florence Pugh, Malevolent) komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen. Wanneer zij en haar broer Zak (Jack Lowden, Mary Queen of Scots) de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Maar alleen Paige en niet haar broer wordt uitgekozen om verder te gaan met het zware trainingsprogramma. Ze moet deze harde wereld in haar eentje trotseren en zelf ontdekken wat haar bijzonder maakt en haar een ster kan maken.

Regie
Stephen Merchant
Cast
Dwayne Johnson, Vince Vaughn, Lena Headey, Florence Pugh, Nick Frost, Stephen Merchant, Jack Lowden, Bern Collaco, Helena Holmes, Kimberly Matula, Sheamus O'Shaunessy, James Burrows, Aqueela Zoll, Hannah Rae, Jacqueline Ramnarine, Tori Ellen Ross, Thomas Whilley, Olivia Bernstone, Mohammad Amiri, Hannah Dodd, Elroy Powell, Christine Ozanne, Leah Harvey, Grace Link, Jack Gouldbourne.
Release
14.09.2018
Release NL
04.04.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Stephen Merchant | Cast: Florence Pugh (Soraya Knight), Jack Lowden (Zak Knight), Lena Headey (Julia Knight), Nick Frost (Ricky Knight), Dwayne Johnson (The Rock), Vince Vaughn (Hugh), e.a.| Speelduur: 108 minuten | Jaar: 2019

Je hebt van die families die zich met zijn allen gepassioneerd op dezelfde hobby storten. Het hele gezin staat dan in het teken van die bezigheid. Dat het nog een tandje erger kan bewijst het gezin van ex-bajesklant Ricky Knight. Samen met vrouw Julia runt hij een worstelschool in Norwich, Groot-Brittannië. Ze zijn idolaat van het showworstelen en zoon Zak en dochter Soraya zijn echte uitblinkers. Het hele gezin leeft van en naar de sport.

De echte Soraya presteerde het om onder haar artiestennaam Paige als jongste vrouw ooit het Diva-kampioenschap van het vermaarde WWE te winnen. De vechtersbazin was slechts eenentwintig toen ze de prijs in de wacht sleepte. Ze groeide niet alleen uit tot een waar fenomeen, maar wist de sport ook populair te maken bij jonge vrouwen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Fighting with My Family Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Fighting with My Family

acties