Humor

Supermaffe trailer 'Shrek Retold'

De bekende groene oger is terug, maar dan anders...

door Jeffrey Kouters om 09:28 in Humor
Een groep komische creatievelingen heeft een complete remake gemaakt van Dreamworks animatiefilm Shrek (2001). In deze nieuwe film is de bekende groene oger op meer dan tweehonderd verschillende manieren tot leven gebracht. Hier de eerste trailer!

De Amerikaanse komediegroep 3GI heeft een eerste trailer van Shrek Retold gelanceerd. Ruim tweehonderd verschillende animators, filmmakers en fans hebben aan het project meegewerkt om het verhaal van Shrek opnieuw te kunnen vertellen. En met 'verschillende' bedoelen we ook écht verschillende. De film is namelijk een krankzinnige mix van allerlei animatiestijlen en live-action - en dat variërend van goed naar echt enorm slecht.

Het resultaat is een verschrikkelijk maf, maar wel super geinig! Bekijk de officiële trailer van Shrek Retold hieronder!


Of de makers officieel toestemming hebben gekregen van Dreamworks voor hun project, is niet bekend. 3GI organiseert ook een jaarlijks 'Shrekfest' in Amerika. Op 29 november verschijnt Shrek Retold volledig online.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

@GreenHornet

Leuk gevonden! :-P

lamoteg

Avatar

not for me!!! Bah

nieuwslaatste nieuws

meest populair