Hugh Jackman over terugkeer als Wolverine in 'Deadpool'-film

Hugh Jackman over terugkeer als Wolverine in 'Deadpool'-film

Hij zal niet te zien zijn in een derde Deadpool-film.

In 2017 speelde Hugh Jackman voor de laatste keer de rol van de superheld Wolverine in de derde solofilm rond het personage, Logan. Even later leek Deadpool-acteur Ryan Reynolds er alles aan te willen doen om Jackman te overtuigen om terug te keren in de Deadpool-reeks. En ergens leek het hem ook nog te gaan lukken.

Nu laat Jackman zich weer eens uit over een mogelijke terugkeer als Wolverine. Tijdens het programma Sunday Today liet hij weten dat hij de rol in ieder geval niet meer zal spelen. "Oh, Wolverine zal terugkeren. Hij wordt volgens mij door iemand gekocht." Op de vraag van interviewer Willie Geist of hij dan weer de rol zal vervullen zei Jackman: "Nee, maar Ryan Reynolds is meedogenloos."

Reynolds heeft zich overigens al neergelegd bij het besluit van Jackman. "Ik denk dat het overtuigen van Hugh een bijna onmogelijke prestatie is, maar er is geen mens in dat universum waar ik meer van hou dan Hugh Jackman, en hij is een vriend. Hij is gewoon de beste," zei Reynolds tegen Entertainment Weekly. "Ik mis hem nu al als Logan, dus ik ben zo iemand die tegen hem zegt als ik hem zie, 'Kom op, man. Nog eentje. Kom op. We zullen het samen doen. Het wordt leuk. Kom op! Op drie. Daar gaan we! Eén, twee, drie, samen', en ik ben altijd de enige die het zegt."

Met Disney's overname van 20th Century Fox bestaat overigens de kans dat Reynolds nooit meer zal terugkeren als de R-rated Deadpool zoals we hem nu kennen.



NieuwsFilm

meest populair