Algemeen

'Rambo 5' wordt gruwelijk hard volgens gelekte details

Deze wordt waarschijnlijk flink bloederig.

door Bram de Groot om 09:47 in Algemeen
Via een artikel, met gelekte details, van Slash Report wordt duidelijk dat Rambo 5: Last Blood een enorm stevige film gaat worden, vol geweld en moord. Ook zal de film op een waardige manier een afsluiting vormen van de reeks die in de jaren 80 startte. Let op: nu volgen spoilers!

Uiteraard keert Sylvester Stallone terug in de rol van John Rambo. Volgens Slash Report zou de film starten met een scène waarin de jonge vrouw Carmen en haar zus overdag wordt aangevallen. Carmen ontsnapt, maar haar acht jaar oude zus wordt meegenomen.

Daarna gaat het verhaal verder met Rambo, die op een boerderij werkt in Bowie, Arizona. Rambo verwerkt nog altijd zijn oorlogsverleden en kijkt graag diep in het glaasje. Als zijn verzorger Maria meldt dat haar dochter is ontvoerd, weet Rambo een mensensmokkelaar op te sporen. Hij vermoordt deze man als hij hoort dat de man het meisje heeft verkocht aan een kartel.

Rambo besluit een reddingsmissie in te zetten, maar hij wordt al snel gepakt. In zijn gevangenschap wordt hij bijna dood gemarteld, nadat hij het heeft geprobeerd op te nemen tegen het kartel. Hij wordt echter gered door Carmen. Daarna trekken ze gezamenlijk op in een nieuwe confrontatie.

Een complete beschrijving met heel wat uiteenlopende details, die uiteraard niet bevestigd zijn, staat op Splash Report. Het wordt vooral duidelijk dat Rambo 5 een duister en gruwelijk hard laatste deel wordt in de reeks, met heel wat actie en vele doden.

De film van regisseur Adrian Grunberg (Get the Gringo) komt hoogstwaarschijnlijk in 2019 uit.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

voodoo666

Avatar

hell yeah!! laat maar komen....

J0hnM0r

Avatar

Jaaaaaa, hak, kerf, dood en verderrrrrf!!!

chefry1983

Avatar

Bij een Rambo film hoort bloed, heel veel bloed. Dus laat maar komen die film.

Master Of Films

Avatar

Grappig dat jullie de essentie van Rambo niet kennen. Is jullie vergeven dat was tijdens Rambo: First Blood Part II al verloren gegaan. Hiermee is orginele First Blood eigenlijk het buitenbeentje van de Rambo franchise, zowel in de naam als de toon.

Daanminator

Avatar

Mooi zo, geen pg13 troep in ieder geval al had ik dat ook echt niet verwacht na het Expendables 3 debacle.

Baba Yaga

Avatar

Zwakke reeks. Alleen het eerste deel was goed net als de eerste Rocky. Vervolg films zijn allemaal troep.

Goku32

Avatar

Gewoon een R film zekers hoord er in zo veel mogelijk geweld

Goku32

Avatar

Baba yaga you are crazy man, na deel 1 zijn er echt veel goeie films geweest van Rocky. Over Rambo heb je wel gelijk. Maar over Rocky ben ik het totaal niet met je eens

nieuwslaatste nieuws

meest populair