De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Niet heel veel nieuws deze week.

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

The Whole Truth (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Courtney Hunt | Cast: Keanu Reeves, Renée Zellweger, Gugu Mbatha-Raw, Gabriel Basso | Bekijk de trailer
Richard Ramsay is een advocaat die een heel persoonlijke zaak aanneemt, als hij aan zijn beste vriendin, de onlangs weduwe geworden Loretta Lassiter, belooft haar zoon Mike uit de gevangenis te houden. Maar Mike wordt beschuldigd van de moord op zijn vader en geeft die in eerste instantie toe. Naarmate het proces vordert, komen er grote geheimen bloot te liggen, die niet iedereen in de openbaarheid had willen hebben.

La tribu (2018)
Bekijk de afbeelding Regie: Fernando Colomo | Cast: Paco León, Carmen Machi, Maribel del Pino, María José Sarrate | Bekijk de trailer
Virginia werkt als schoonmaakster, maar haar hart licht bij street dance. Ze verenigt op een dag met haar zoon, die ze jaren eerder weggaf voor adoptie. Fidel is ondertussen volwassen, en was CEO van een bedrijf, maar is alles kwijt. Zelfs zijn geheugen. Samen met The Mommies, de dansgroep van Virginia, proberen moeder en zoon uit te zoeken hoe ze zich tot elkaar moeten verhouden.

The Christmas Chronicles (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clay Kaytis | Cast: Kurt Russell, Kimberly Williams-Paisley, Oliver Hudson, Judah Lewis | Bekijk de trailer
Kurt Russell is de kerstman in deze film van producent Chris Columbus. Kate en Teddy Pierce bedenken een plan om de kerstman vast te leggen op camera. Dat lukt, maar daardoor crasht de slee en dreigt de kerst voor iedereen op de hele wereld in de soep te lopen. Aan Kate en Teddy de taak om samen met de kerstman te proberen een manier te vinden om de kerst te redden!

Trevor Noah: Son of Patricia (2018)
Bekijk de afbeelding Regie: David Paul Meyer | Cast: Trevor Noah | Bekijk de trailer
Trevor Noah is de man die we kennen van de Daily Show, een geweldige komische serie. Ditmaal maakt de beste man voor Netflix een komische special, waarin hij het onder meer heeft over racisme, immigratie, kamperen en heel wat meer. Ten grondslag aan dit verhaal liggen de wortels van Trevor in Zuid-Afrika.

Puppy Star Christmas (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Vince | Cast: Diedrich Bader, Oakley Bull, Tyreese Burnett, Chloe Coleman | Bekijk de trailer
Een nieuwe film rond Air Bud, de hond die heel populair is in de Verenigde Staten. In deze kerstspecial komen er heel wat puppies langs, die zich op een kerstavond verstoppen op de slee van de kerstman. Die brengt hen helemaal naar de Noordpool, waar ze vervolgens moeten proberen de geest van de kerst te redden.

NieuwsFilm

meest populair