Gerard Butler als hebzuchtige vuurtorenwachter in trailer 'The Vanishing'

Gerard Butler als hebzuchtige vuurtorenwachter in trailer 'The Vanishing'

Een gespannen overlevingsstrijd die wordt gevoed door isolatie, paranoia en hebzucht.

De nieuwe thriller The Vanishing speelt zich af op een onbewoond eiland, meer dan dertig kilometer van de ruige Schotse kust. Drie vuurtorenwachters, waaronder Gerard Butler (300, Olympus Has Fallen), arriveren nietsvermoedend voor hun zes weken durende dienst. Als er op een gegeven moment een boot aanspoelt, komt het rustige leven van de heren volledig op z'n kop te staan. Check snel de eerste trailer.


James (Butler), Thomas (Peter Mullan) en Donald (Connor Swindells) stuiten namelijk op een kist met daarin een mooie hoeveelheid goud. Wat volgt is een gespannen overlevingsstrijd die wordt gevoed door isolatie, paranoia en uiteraard hebzucht, waarbij drie goudeerlijke mannen hun ondergang tegemoet gaan.

The Vanishing, een film die tot voor kort nog de titel Keepers droeg, ging onlangs in première tijdens het Sitges Film Festival in Spanje. De thriller van de Deense regisseur Kristoffer Nyholm draait vanaf januari 2019 in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse release is niets bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair