Video

Gerard Butler als hebzuchtige vuurtorenwachter in trailer 'The Vanishing'

Een gespannen overlevingsstrijd die wordt gevoed door isolatie, paranoia en hebzucht.

door Jan-Peter Rook om 15:40 in Video
De nieuwe thriller The Vanishing speelt zich af op een onbewoond eiland, meer dan dertig kilometer van de ruige Schotse kust. Drie vuurtorenwachters, waaronder Gerard Butler (300, Olympus Has Fallen), arriveren nietsvermoedend voor hun zes weken durende dienst. Als er op een gegeven moment een boot aanspoelt, komt het rustige leven van de heren volledig op z'n kop te staan. Check snel de eerste trailer.


James (Butler), Thomas (Peter Mullan) en Donald (Connor Swindells) stuiten namelijk op een kist met daarin een mooie hoeveelheid goud. Wat volgt is een gespannen overlevingsstrijd die wordt gevoed door isolatie, paranoia en uiteraard hebzucht, waarbij drie goudeerlijke mannen hun ondergang tegemoet gaan.

The Vanishing, een film die tot voor kort nog de titel Keepers droeg, ging onlangs in première tijdens het Sitges Film Festival in Spanje. De thriller van de Deense regisseur Kristoffer Nyholm draait vanaf januari 2019 in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse release is niets bekend.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

FT jullie hebben het divje niet gesloten in de advertentie kaders recht.

SeanDeNiro

Avatar

En wanneer in de Nederlandse bioscopen?

Baba Yaga

Avatar

Gerard butler, een redelijke acteur met veel charisma maar om de een of ander reden speelt hij in de slechtste films. Hij kan blijkbaar niet goede rollen uitkiezen.

NieuwsFilm

meest populair