Video

Tweede trailer 'Stan & Ollie'

Steve Coogan en John C. Reilly spelen Stan Laurel en Oliver Hardy.

door Wouter Drummen om 10:16 in Video
Een dikke maand geleden verscheen de eerste trailer van de aanstaande biopic, Stan & Ollie, die zich zal richten op het leven van de twee komieken Stan Laurel en Oliver Hardy. Nu is er ook een tweede trailer uitgekomen, hieronder te zien. De film, die geregisseerd is door Jon S. Baird (o.a. bekend van Filth) en hoofdrollen heeft voor Steve Coogan en John C. Reilly, zal begin volgend jaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

In Stan & Ollie, met een script van Jeff Pope (o.a. bekend van Philomena), volgen de liefhebbers de Britse tour in 1953 van het eerder al zeer succesvolle duo. Hoewel Stan en Ollie starten met een kleinschalig publiek eindigen ze hun carrière met een gigantisch succes, met zowel de nodige nieuwe als bestaande fans. In de biopic zullen we vooral zien hoe de komieken hun laatste periode als Laurel & Hardy meemaken, als goede vrienden gesteund door hun echtgenotes.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Het ziet er geweldig uit. Vooral Coogan lijkt geknipt voor de rol. Het valt me daarnaast op dat zoveel mensen hier klagen over de gossipverhalen op Filmtotaal maar niet reageren op een trailer van een film die weleens echt bijzonder kan zijn

Master Of Films

Avatar

McGraig "Vooral Coogan lijkt geknipt voor de rol. Het valt me daarnaast op dat zoveel mensen hier klagen over de gossipverhalen op Filmtotaal maar niet reageren op een trailer van een film die weleens echt bijzonder kan zijn"
Zo hou je de roddels en gossip "alive" op FT. Hoe dan ook, deze lijkt mij een van de betere januari films.

MattOMatic

Avatar

Film en casting ziet zeer goed uit, ben benieuwd! Vond overigens de eerste trailer qua editing en muziek beter dan deze.

NieuwsFilm

meest populair