Algemeen

Ron Perlman nooit meer te zien als superheld?

Het lijkt erop...

door Jim Pedd om 08:33 in Algemeen
Hellboy-acteur Ron Perlman denkt niet dat hij in de toekomst weer te zien is als superheld. Perlman speelde tweemaal Hellboy en wilde graag terugkeren. Maar dat gebeurde niet en daar bleek de acteur onlangs vrede mee te hebben. Nu lijkt het erop dat Perlman helemaal afscheid neemt van de comic-wereld.

"Er is voor mij geen comicbook-personage waar ik me mee identificeer en dat ik dolgraag zou willen spelen. Plus, ik weet niet of, nu ik 68 ben, nog echt binnen de notie van superhelden pas", aldus de acteur. Hij is ook nooit een groot fan van het superheldengenre geweest, maar werd pas bekend met het idee om zo'n personage te spelen toen hij gevraagd werd voor Hellboy.

Toch zou Perlman natuurlijk ergens ook wel een keer een oudere superheld kunnen spelen. Maar dan moet hij daar wel zin in hebben en het lijkt erop dat dat er niet zomaar in zit. Einde verhaal dus voor Perlman als superheld. Als acteur overigens niet: hij heeft nog heel wat projecten op stapel.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Belachelijk dat ze deze acteur hebben laten barsten. Het succes van een nieuwe Hellboy film was nooit van hem afgehangen, maar van een goed script in combinatie met een goede regisseur.

Rutherford

Avatar

Gezien zijn leeftijd kan ik daar in komen. Over oudere helden gesproken... Mss iets totaal anders, maar ik ben benieuwd of het idee om iets te doen met het Ravagers team, met oa Sylv Stallone, na het vertrek van Gunn ook op de lange baan geschoven wordt. Als grote fan van Sly zou ik dit heel jammer vinden uiteraard. Maar de kans op een film was sowieso al klein denk ik.

nieuwslaatste nieuws

meest populair