Sleept 'Black Panther' met deze rerelease-trailer de Oscar binnen?

Sleept 'Black Panther' met deze rerelease-trailer de Oscar binnen?

De beelden richten zich op de kenmerkende eigenschappen van de film.

Walt Disney en Marvel Studios lijken hoge verwachtingen te hebben bij de eerstvolgende Oscaruitreiking. De studio's hebben de bejubelde superheldenfilm Black Panther voor alle categorieën ingezonden, waaronder voor Beste film, Beste regisseur en uiteraard de nodige acteurs. Binnenkort zijn er allerlei 'For Your Consideration' vertoningen en onderstaande trailer ondersteunt een speciale publieke rerelease van één dag tijdens deze belangrijke fase in het prijzenseizoen.

De achttiende film in het Marvel Cinematic Universe wist overigens al wat prijzen te verzamelen. Zo scoorde de film van Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed) vijf prijzen bij de Saturn Awards, drie bekers tijdens de MTV Movie + TV Awards en waren er onderscheidingen via de BET Awards, Teen Choice Awards en meest recent de National Board of Review.

Hieronder de rerelease trailer die zich ook richt op de after creditscène.


Black Panther noteert op Rotten Tomatoes een fraaie 97 procent op de Tomatometer, met een 8,2 als gemiddelde beoordeling. De IMDb noteert een mogelijk wat realistischere 7,4 en wereldwijd werd een waanzinnige 1,3 miljard dollar opgehaald.

NieuwsFilm

meest populair