Russo's nemen na 'Avengers 4' pauze van Marvel

Russo's nemen na 'Avengers 4' pauze van Marvel

Maar een terugkeer is mogelijk!

Met Avengers 4 lijken de gebroeders Russo klaar te zijn met Marvel Studios. Althans, voorlopig. Tijdens een Q&A gisteren vertelden Anthony en Joe Russo dat het hierna tijd zou zijn voor iets nieuws. Het duo neemt even pauze van het superheldengenre en gaat vermoedelijk met iets kleinschaligers komen.

Tijdens de Q&A vertelden de broers dat Marvel hen enkel zou kunnen terughalen voor een Secret War-film. Dat is het eerste crossover-event van Marvel, dat in 1984 in de comics plaatsvond. Daarin teleporteerde de machtige Beyonder een aantal van de grootste helden en schurken van het Marvel Universe naar Battleworld, waar ze het tegen elkaar moesten opnemen om te bepalen of het goede of het kwade nou zou overheersen.

Een recentere versie van Secret Wars bracht een nieuwe versie van Battleworld met zich mee, die ontstond uit de resten van verschillende alternatieve tijdlijnen en realiteiten in het multiversum. Volgens fans is dat de ideale manier om de X-Men en Fantastic Four te introduceren in het MCU en ook de broers Russo zitten in dat kamp.



NieuwsFilm

meest populair