Welke scène uit 'Avengers: Infinity War' is de beste?

Welke scène uit 'Avengers: Infinity War' is de beste?

Volgens de regisseurs en Robert Downey Jr.

Als je fan bent van het Marvel Cinematic Universe dan was het in Avengers: Infinity War smullen met allerlei team-ups van personages uit de verschillende filmreeksen binnen het MCU. Eén van de meest opvallende team-ups is die van Thor met Rocket en Teen Groot. Ze gaan samen naar de planeet Nidavellir en daar weten ze Thors nieuwe wapen te smeden, de krachtige bijl Stormbreaker. Even later arriveren ze in Wakanda. Deze laatste scène blijkt de favoriet van co-regisseur Joe Russo.

En die scène is uiteraard memorabel. Terwijl de Avengers en vele andere personages het onderspit lijken te delven tegen de Black Order en hun Outriders, verschijnt Thors Stormbreaker in beeld die korte metten maakt met een aantal Outriders. Snel daarna landt Thor (Chris Hemsworth) samen met Rocket en Teen Groot midden in het slagveld: "Bring me Thanos!


Regisseur Anthony Russo koos een minder opvallende scène. Namelijk het moment waarop Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) de Mind Stone van Visions (Paul Bettany) voorhoofd aftrekt.


Eerder onthulde Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man) zijn favoriete scène, het moment waarop Thor de Guardians voor het eerst ontmoet!



NieuwsFilm

meest populair