Algemeen

'Avengers'-regisseur onthult hoe die Soul Stone werkt!

En check een uitgebreide Q&A met de regisseurs!!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De verschillende gekleurde stenen die in Avengers: Infinity War voorbijkomen hebben allemaal een andere kracht. Het zijn de Space Stone, Mind Stone, Reality Stone, Power Stone, Time Stone en Soul Stone! Maar wat houdt die belangrijke Soul Stone eigenlijk in? Co-regisseur Joe Russo onthulde het tijdens een uitgebreide Q&A met de website Collider:

"De Soul Stone heeft duidelijk het vermogen om je ziel te manipuleren, de essentie van wie je bent. Een belangrijk moment waar deze wordt gebruikt is wanneer Doctor Strange in meerdere Stranges verandert. Dan gebruikt Thanos de Soul Stone om alle nep-Stranges uit te roeien en kort Strange uit zijn lichaam te trekken...

En uiteraard, als Thanos naar de Soul Stone zelf gaat, om met zijn overleden dochter te spreken, heeft hij duidelijk het vermogen om de spirituele representatie van de mensen die dood zijn te laten herrijzen, op te roepen."Het is Josh Brolins Thanos, die na het knippen met zijn vingers - en daarmee het uitroeien van de helft van het universum -, kortstondig de Soul World bezoekt, een plek binnen de Soul Stone. Daar zoekt hij Gamora op. Hier ligt vermoedelijk de deur naar een terugkeer van het personage van Zoe Saldana. Velen denken dat de gedode helft van het universum zich ook in de Soul World bevindt. Dus ook de vervlogen Avengers en Guardians.

Bekijk hieronder de complete Q&A met Collider, van maar liefst twee uur!1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair